aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η ποιοτικότερη μετεγγραφή σταθερά σε ψηλές πτήσεις

Ομόνοια: Η ποιοτικότερη μετεγγραφή σταθερά σε ψηλές πτήσεις

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Γιάν Λέσγιακς, ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας σε ασίστ στο πρωτάθλημα (12), σίγησε το τελευταίο διάστημα και το ρόλο αυτό ανέλαβε, τουλάχιστον στο προχθεσινό ντέρμπι με την Ανόρθωση, ο Αμπντουλαχί Σέχου.

Ο Νιγηριανός άσος της Ομόνοιας έδωσε δύο μπαλιές «πάρε – βάλε» στους Τιάγκο και Τσέποβιτς, κάνοντας τη διαφορά. Ο 28χρονος άσος, η ποιοτικότερη μετεγγραφή της Ομόνοιας το περασμένο καλοκαίρι, πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις και είναι από τους ποδοσφαιριστές που κάνουν τη διαφορά στο «τριφύλλι».

Πέρα από τις ασίστ, είχε εξαιρετική παρουσία προχθές. Βρίσκεται σταθερά σε ψηλές πτήσεις και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι δεν βγαίνει από την ενδεκάδα. Άψογος στα αμυντικά καθήκοντά του, ενώ είναι και παιχνίδια που παίρνει εντολή να ανεβαίνει πιο ψηλά, όπως έκανε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», συνεισφέροντας και στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: Στο βάθος «τελικός» πρωταθλήματος, η ισοβαθμία και το πρόγραμμα των διεκδικητών

Στην Ανόρθωση, προ τριετίας, τον βλέπαμε συνήθως ως κεντρικό μέσο, θέση που επίσης είχε πολύ καλές παρουσίες, αλλά στην Ομόνοια καθιερώθηκε ως δεξιός μπακ. Διανύει περίοδο φορμαρίσματος και συμβάλλει στις επιτυχίες της ομάδας του, σε παιχνίδια σημαντικά, οδηγώντας την Ομόνοια στην κατάκτηση του τίτλου.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Στο γήπεδο που έκλαψε, έλαμψε!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ