aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

Ομόνοια: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

Στο ΓΣΠ χτυπά δυνατά η καρδιά της Ομόνοιας, εκεί όπου θα προσπαθήσει στις 20:00 (Primetel1) να θέσει τις βάσεις για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Απέναντι στην Αντβέρμπ, που τερμάτισε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος Βελγίου, επιβάλλεται να φτάσει στο ύψος πολύ καλής εμφάνισης, ικανής να φρενάρει τον ρυθμό που θα θελήσει η αντίπαλος να επιβάλει στο στάδιο της πρωτεύουσας, φτάνοντας στο ζητούμενο. Δηλαδή; Στο αποτέλεσμα που θα αφήνει ανοιχτό τον δίαυλο απογείωσης ενόψει του επαναληπτικού σε μία εβδομάδα.

Οι πράσινοι παραμερίζουν την ομολογουμένως κακή προϊστορία απέναντι στους Βέλγους (1 ισοπαλία και 7 ήττες) και ό,τι άλλο μπορεί να απορρέει από αυτές. Το λένε και το πιστεύουν πως μπορούν να προσπεράσουν το πέμπτο βελγικό «εμπόδιο» που πέφτει στο διάβα τους, κάνοντας αυτομάτως… βουτιά στα γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ.

Σύμμαχος στην τεράστια προσπάθεια, ώστε να γίνει απόψε το πρώτο βήμα, δεν είναι άλλος από τον κόσμο της Ομόνοιας. Η διοίκηση προσδοκά πως θα ανταποκριθούν στα κάλεσμα, δίνοντας παλμό στην κερκίδα. Εκτιμούν ότι περίπου 10.000 κόσμος θα πρασινίσει το ΓΣΠ, σπρώχνοντας τους ποδοσφαιριστές προς το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Αντβέρμπ που έβγαλε φέτος από το ταμείο για μετεγγραφές περίπου 15.000.000 ευρώ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ