aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η πιο ευρεία νίκη, αν λέει κάτι

Ομόνοια: Η πιο ευρεία νίκη, αν λέει κάτι

Απέναντι στην ομάδα κατά της οποίας πέτυχε την πιο ευρεία φετινή νίκη της, τον Άρη, θα βρεθεί η Ομόνοια την προσεχή αγωνιστική. Θα αναμετρηθεί με την ομάδα της Λεμεσού την Τετάρτη στο Τσίρειο, σ’ ένα καθοριστικό παιχνίδι αφού θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει ελπίδες, έστω και αμυδρές, για παρουσία στην εξάδα. Δύσκολη αποστολή αναμένει την Ομόνοια, όπως σε κάθε παιχνίδι φέτος. Όχι μόνο γιατί είναι δυνατοί όλοι οι αντίπαλοι φέτος, αλλά και γιατί η ομάδα της Λευκωσίας είναι ασταθής και απρόβλεπτη όσον αφορά στην εικόνα της.

Στο ματς του α’ γύρου, λοιπόν, το «τριφύλλι» επικράτησε του Άρη με 3-0. Αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη στο πρωτάθλημα. Από τα λίγα φετινά ματς που η Ομόνοια και πέτυχε πέρα των δύο γκολ και δεν δέχθηκε κανένα. Αποτέλεσμα που ήταν ενδεικτικό της αποτελεσματικότητας της ομάδας του Μπεργκ, σε αντίθεση με την αστοχία των αντιπάλων της, αλλά και της καλής μέρας που είχε βρεθεί ο Φαμπιάνο. Γι’ αυτό δεν θα πρέπει να εφησυχάζει κανέναν στην Ομόνοια το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Αντιθέτως, η πορεία του Άρη τούς υποχρεώνει να είναι αποφασιστικοί, προσεχτικοί και ικανοί για να φύγουν με το «διπλό».

Την ώρα που η Ομόνοια δυσκολεύεται στο γκολ, το επιβεβαιώνουν τα 21 γκολ ενεργητικό σε 20 αγώνες, θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Μέχρι προχθές ήταν η καλύτερη. Οπόταν ένα από τα πολλά κλειδιά που θα επιτρέψουν στην Ομόνοια να διεκδικήσει τη νίκη, είναι και η αποτελεσματικότητα. Ποδοσφαιριστές όπως οι Παπουλής, Λοβέρα, που είναι ικανοί να «τρυπήσουν» την αντίπαλη άμυνα, κρίνονται απαραίτητοι σε τέτοια ματς. Ιδιαίτερα για τον Ελλαδίτη, από τη στιγμή που ο προπονητής του επέλεξε να είναι διαθέσιμος για το ματς στο Τσίρειο και να χάσει το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ λόγω καρτών, δεν υπάρχει λογική να μην είναι στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ