aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η πετυχημένη συνταγή δεν αλλάζει

Ομόνοια: Η πετυχημένη συνταγή δεν αλλάζει

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Έγινε το αναμενόμενο… Η πετυχημένη συνταγή της Ομόνοιας δεν αλλάζει. Μπεργκ (για ένα χρόνο), Λάρκου και Ταραπουλούζης (για δύο χρόνια) θα είναι στο «Ηλίας Πούλλος» αποτελώντας την Ομάδα Προγραμματισμού. Ο προπονητής, ο αθλητικός διευθυντής και ο διευθυντής σκάουτινγκ, συνεχίζουν μαζί έχοντας ως στόχο να οδηγήσουν την Ομόνοια σε νέες επιτυχίες και τίτλους. Η πετυχημένη σεζόν σε συνδυασμό με την εξαιρετική σχέση που διατηρούν οι πιο πάνω με τη διοίκηση, δεν μπορούσε να φέρει κάτι άλλο πέραn της ανανέωσης της συνεργασίας τους. Το ίδιο έγινε και με τον Σοκολόφσκι, το δεξί χέρι του Μπεργκ.

Ο σύλλογος σε διάστημα τριών ωρών χθες το απόγευμα, ανακοίνωσε κατά σειρά τους Σοκολόφσκι, Ταραπουλούζη, Λάρκου και Μπεργκ. Ήδη έπιασαν δουλειά, θέλοντας να ετοιμάσουν το έδαφος για την επόμενη σεζόν. Αφού ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τις αποχωρήσεις, αναλόγως θα γίνουν και οι κινήσεις για προσθήκες. Ήδη έχουν εντοπιστεί υποψήφιοι μετεγγραφικοί στόχοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ