aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η πεντάδα παικτών που… μπήκε στο λεωφορείο του Ματ  

Ομόνοια: Η πεντάδα παικτών που… μπήκε στο λεωφορείο του Ματ  

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Ντάρμπισαϊρ με τα δύο γκολ που πέτυχε στο Δασάκι και έφθασε τα πέντε στο πρωτάθλημα, ξεχώρισε. Βεβαίως, για να σκοράρει ο Άγγλος χρειάστηκε η συμβολή του Τιάγκο που έδωσε ισάριθμες ασίστ. Ο Βραζιλιάνος συνεχίζει σε ψηλές πτήσεις και είναι ο σταθερότερος σε απόδοση ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού». Πολύ καλή η παρουσία του Ορτέγα, που αγωνίστηκε ως βασικός για πρώτη φορά μετά την πρεμιέρα.

Έδειξε ότι θέλει παιχνίδια για να «δέσει» και με την ομάδα αφού περνώντας ως αλλαγή δεν μπόρεσε να προσφέρει. Ο Μποτεάκ ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, πήρε πολλές πρωτοβουλίες και έδειξε την μεγάλη του κλάση. Ακόμη, ο Γκόμες «φώναξε» πόσο απαραίτητος είναι στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Σπουδαίο παιχνίδι έκανε ο Μαυρίας, κι ας τα φώτα στράφηκαν στους μεσοεπιθετικούς. Ο Ελλαδίτης περιόρισε σημαντικά τον Κονέ, τον πιο επικίνδυνο ποδοσφαιριστή του Εθνικού. Την ίδια ώρα, δεν δίσταζε να βγει ψηλά και να συμβάλει στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο υπερπολύτιμος Γκόμες επέστρεψε και μεταμόρφωσε το «τριφύλλι»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ