aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η παρουσία Παπασταύρου στο ντέρμπι και το ιδιοκτησιακό καθεστώς

Ομόνοια: Η παρουσία Παπασταύρου στο ντέρμπι και το ιδιοκτησιακό καθεστώς

Με την πλάτη στον τοίχο θα υποδεχθεί την Παρασκευή την Ανόρθωση στο ΓΣΠ η Ομόνοια, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η σφαλιάρα από την ΠΑΕΕΚ ήταν πολύ ηχηρή και προκάλεσε αρκετές παρενέργειες στο «τριφύλλι».

Στο «Ηλίας Πούλλος» προσπαθούν να διαχειριστούν με ψυχραιμία την κατάσταση, όμως αναγνωρίζουν πως οι τρεις ήττες σε έξι ματς και οι μόλις εφτά βαθμοί συγκομιδή δεν μπορούν να ικανοποιούν μια επίδοξη πρωταθλήτρια που καλείται να υπερασπιστεί το στέμμα της. Στην ίδια και χειρότερη κατάσταση είναι ο αντίπαλος των πρασίνων, όμως στην Ομόνοια βλέπουν τα του οίκου τους και μάλιστα γνωρίζουν πως και η Ανόρθωση έρχεται πληγωμένη άρα και πιο επικίνδυνη στο ντέρμπι της Παρασκευής.

Παρών στο ΓΣΠ θα είναι και ο Σταύρος Παπασταύρου. Ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας έρχεται στην Κύπρο αύριο και όπως συνηθίζει στις επισκέψεις του στην Κύπρο θα βρεθεί στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση. Η κάθοδος του κ. Παπασταύρου ήταν προγραμματισμένη και δεν σχετίζεται με την κάκιστη πορεία της ομάδας στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Επίσης, κεφάλαιο που θα απασχολήσει είναι και το ιδιοκτησιακό καθεστώς και κατά πόσο θα πωλήσει τις μετοχές του στον Τζον Χριστοδούλου. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι διαδικασίες ελέγχου των οικονομικών δεδομένων ανάμεσα στους λογιστές των δύο πλευρών είναι αδιάκοπες και οριστικές εξελίξεις, είτε θετικές είτε αρνητικές αναμένεται να προκύψουν τον επόμενο μήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ