aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η ώρα των απαντήσεων και οι αποκαλύψεις του Παπασταύρου

Ομόνοια: Η ώρα των απαντήσεων και οι αποκαλύψεις του Παπασταύρου

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η ώρα των τοποθετήσεων και απαντήσεων από τον πλέον αρμόδιο, τον πρόεδρο της Ομόνοιας, έφθασε. Ο Σταύρος Παπασταύρου θα κληθεί να δώσει απαντήσεις σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν στην ομάδα και γενικότερα τον Σύλλογο. Με τα όσα θα πει στη σημερινή συνέντευξη Τύπου (που αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία από τις χιλιάδες οπαδούς της Ομόνοιας), θα θελήσει να χαράξει την επόμενη μέρα…

Προγραμματισμός, γηπεδικό και τηλεοπτικό, είναι κεφάλαια που θα κληθεί να αναλύσει και ενδεχομένως να κάνει αποκαλύψεις. Άλλωστε, το πρόγραμμά του τις προηγούμενες μέρες ήταν γεμάτο από συναντήσεις, με αποκλειστικότητα την Ομόνοια και το μέλλον της. Ήλθε με αποφασιστικότητα, τα ανοιχτά κεφάλαια αν είναι δυνατόν να κλείσουν όλα, ώστε να μπορέσει η ομάδα να αρχίζει τη νέα σεζόν χωρίς εκκρεμότητες.

Διαβάστε επίσης: Το «καυτό» θέμα του προγραμματισμού και ο Παπασταύρου

Το προηγούμενο διάστημα, θέλησαν στην Ομόνοια να μην διαρρεύσει το οτιδήποτε, σε σχέση με το αποτέλεσμα των συναντήσεων που είχε ο πρόεδρος με φορείς που αφορούν στο γηπεδικό και το τηλεοπτικό. Θα θελήσει να αναφερθεί στη συνέντευξη Τύπου για όλα! Μακάρειο ή ΓΣΠ ή αλλού; Primetel ή Cytavision; Ερωτήματα που απασχολούν τον κόσμο της Ομόνοιας και αναμένει ξεκάθαρες απαντήσεις, εφόσον είναι σε θέση να το κάνει ο Παπασταύρου. Για να το κάνει θα πρέπει να είναι σίγουρος, αναλόγως και των όσων προέκυψαν από τις επαφές που έκανε το προηγούμενο διάστημα.

Διαβάστε επίσης: Στόχοι, επαφές και προτάσεις

Επίσης, θα συνεχίσει ή όχι η Ομόνοια με προπονητή τον Γιάννη Αναστασίου; Το τελευταίο διάστημα, με κακούς χειρισμούς σε διάφορα ζητήματα, σε συνδυασμό με τη μηδαμινή αλλαγή στην εικόνα της ομάδας, ο Ελλαδίτης δημιούργησε αντιπάθειες στις τάξεις του κόσμου της Ομόνοιας. Ο Παπασταύρου μίλησε, άκουσε και αξιολόγησε. Τώρα, είναι η ώρα που θα αναλάβει ευθύνες για το μέλλον της Ομόνοιας.

Διαβάστε επίσης: Ας τα φιλτράρει καλά τα όσα θα ακούσει

Για χθες το απόγευμα ήταν προγραμματισμένη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου, η οποία ακυρώθηκε. Ενδεχομένως γιατί προέκυψε κάποιο άλλο σημαντικό ραντεβού. Η συνεδρία ίσως γίνει τις επόμενες μέρες. Άλλωστε, είναι κάτι που επιβάλλεται να γίνει, με τον πρόεδρο να θέλει να ενημερώσει τα υπόλοιπα μέλη για τις επόμενες κινήσεις και να ακούσει τη θέση τους. Δεν παίρνει την Ομόνοια άλλη χαμένη σεζόν και οι όποιες κινήσεις γίνουν τώρα, επιβάλλεται να είναι προσεγμένες, διπλά και τριπλά φιλτραρισμένες, ώστε να πετύχει η ομάδα και να βρεθεί μετά από χρόνια σε πρωταγωνιστική πορεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ