aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η... ωμή πραγματικότητα και η επόμενη μέρα

Ομόνοια: Η… ωμή πραγματικότητα και η επόμενη μέρα

Το σκορ (2-4) είναι πολύ βαρύ για την Ομόνοια στο ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο και σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα. Δέχθηκε δύο γκολ με πέναλτι και ένα αυτογκόλ. Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου δεν προϊδέαζε για το τι θα ακολουθούσε στην επανάληψη, αφού ήταν η Ομόνοια που έλεγχε το παιχνίδι και είχε τις ευκαιρίες. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν μαζεμένα λάθη, που είχαν ως αποτέλεσμα να δεχθεί το δεύτερο γκολ πολύ εύκολα στο ξεκίνημα και ακολούθησαν τα δύο πέναλτι.

Στο «τριφύλλι» τα έχουν και με τη διαιτησία του Βασίλη Δημητρίου, κυρίως για τη μη αποβολή του Σαμπάλα στο μαρκάρισμα στον Λοΐζου. O VAR κάλεσε τον διαιτητή να δει τη φάση και αντί για κόκκινη κάρτα έδειξε κίτρινη. Περισσότερο όμως οι πράσινοι θα πρέπει να τα έχουν με τον εαυτό τους, τα χοντρά λάθη που έκαναν και τα πλήρωσαν. Δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται αυτή η εικόνα και δεν λένε να βρουν γιατρειά.

Πάντοτε μια ήττα από τον ΑΠΟΕΛ πληγώνει περισσότερο από κάθε άλλη, όμως στην Ομόνοια θα θελήσουν να δουν την ωμή πραγματικότητα και ρεαλιστικά να κοιτάξουν την επόμενη μέρα. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να φτιάξουν την εικόνα τους, να γυρίσουν σελίδα και να ελπίζουν σε διεκδίκηση του τίτλου. Γιατί, μπορεί να είναι στο -9 από την κορυφή, όμως ο στόχος για την Ομόνοια δεν αλλάζει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ