aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η… μοναξιά και το μοναδικό επίτευγμα του Τιάγκο

Ομόνοια: Η… μοναξιά και το μοναδικό επίτευγμα του Τιάγκο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τιάγκο Φερέιρα και Γιαν Λέσγιακς είναι οι δύο ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα της ομάδας και στα 18 παιχνίδια πρωταθλήματος. Πλέον, όμως, αλάνθαστος σε χρόνο συμμετοχής συνεχίζει μόνο ο Βραζιλιάνος, αφού ο Τσέχος αποχώρησε τραυματίας στο 32ολεπτό, στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, ο τραυματισμός του είναι τέτοιος που αναμένεται να του στερήσει την παρουσία του στα προσεχή παιχνίδια (η ενημέρωση για τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκες χθες αναμένονται σήμερα). Αντιθέτως, ο Τιάγκο είναι υγιής και έτοιμος να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός είναι στο όριο των κίτρινων καρτών (έχει δύο) και παραμονεύει ο κίνδυνος σύντομα να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Διαβάστε επίσης: Μότα: «Δεν ένιωθα άνετα στην Ομόνοια, είχαν πολλά προβλήματα»

Ωστόσο, το γεγονός ότι, ο Βραζιλιάνος μετά από 18 αγώνες πρωταθλήματος δεν έχασε λεπτό, είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα για τον ίδιο. Το καλοκαίρι, ερχόμενος στην Ομόνοια από τη Νέα Σαλαμίνα, γινόταν λόγος πως, θα αποτελέσει μια επιλογή του πάγκου. Ο Τιάγκο απάντησε με τον καλύτερο τρόπο, αφού πέρα του αλάνθαστους σε χρόνο συμμετοχής, είναι από τους πιο σταθερούς σε απόδοση ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας και τεράστια η συνεισφορά του στην πορεία της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: Λοΐζου: «Η Ομόνοια θα είναι καλύτερη, στόχος να πάρω χρόνο συμμετοχής»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ