aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η μισή ενδεκάδα στην κερκίδα

Ομόνοια: Η μισή ενδεκάδα στην κερκίδα

Μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι η Ομόνοια, δεν μπορεί να επικεντρώνεται στις απουσίες και να ψάχνει δικαιολογίες. Από την άλλη όμως, όταν η μισή ομάδα -πέντε ποδοσφαιριστές που θεωρούνται ενδεκαδάτοι- δεν είναι διαθέσιμη, όπως και να το κάνεις, είναι τεράστιο πλήγμα. Όσους ποδοσφαιριστές και να έχει μια ομάδα, όσο καλοί κι αν είναι, όταν της λείπουν πέντε πρωτοκλασάτοι είναι θέμα και μάλιστα μεγάλο. Πέραν του ότι ξηλώνεται το αρχικό σχήμα, μειώνονται παράλληλα και οι επιλογές στον πάγκο.

Στην προκειμένη περίπτωση, η Ομόνοια πάει στα παιχνίδια με την Αντβέρπ χωρίς τους Μποτεάκ, Τσέποβιτς, Κούσουλο και Χούμποτσαν, ενώ ενόψει του πρώτου αγώνα στο ΓΣΠ ο Λέσγιακς προλαβαίνει οριακά. Αφού συμπληρώσει ένα 10ήμερο χωρίς προπονήσεις, θα επανεξεταστεί και αναλόγως θα τεθεί ή όχι στη διάθεση του Μπεργκ.

Και πάλι δέκα μέρες μακριά από τις προπονήσεις είναι πολλές και ώς ένα βαθμό θα τον επηρεάσουν αγωνιστικά. Με σωρεία προβλημάτων, λοιπόν, προετοιμάζεται η Ομόνοια για το παιχνίδι της προσεχούς Πέμπτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ