aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η μικρή αναστάτωση που προκλήθηκε και ο τζέντλεμαν Μπεργκ

Ομόνοια: Η μικρή αναστάτωση που προκλήθηκε και ο τζέντλεμαν Μπεργκ

Μία μικρή αναστάτωση είχε προκληθεί στις τάξεις των οπαδών της Ομόνοιας, μετά από τη δημοσίευση ενός ρεπορτάζ (της εφημερίδας «La Dernière Heure») στο Βέλγιο που έκανε λόγο για ενδιαφέρον της Σαντάρ Λιέγης για τον Χένινγκ Μπεργκ.

Στην Ομόνοια πάντως και συγκεκριμένα στη διοίκηση, δεν ανησύχησαν καθόλου για δύο λόγους: 1) Υπέγραψε εδώ και αρκετές μέρες ανανέωση συνεργασίας με τους πράσινους ο Νορβηγός τεχνικός κι αυτό στο Βέλγιο ίσως να μην το γνώριζαν και μόλις το έμαθαν τους κόπηκε η όρεξη. 2) Στην Ομόνοια θεωρούν -και έτσι είναι-, πως, ο Μπεργκ είναι κύριος απέναντί τους, σωστός επαγγελματίας και εάν είχε προσεγγιστεί ο ίδιος από την ομάδα του Βελγίου (αλλά και από οποιαδήποτε άλλη) θα ενημέρωνε την Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: «Ρίχνει» €18.000.000 το αφεντικό της Λανς, παραμένει στη λίστα ο Μποτεάκ

Ακόμη, ο Νορβηγός δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος στην Ομόνοια και θέλει να συνεχίσει το έργο του, προσδοκώντας ότι θα οδηγήσει την ομάδα σε καλή ευρωπαϊκή πορεία αλλά και σε τίτλους την επόμενη σεζόν. Εάν ο Μπεργκ συνεχίσει να ενδυναμώνει την Ομόνοια και οι πράσινοι κάνουν και καλή πορεία στην Ευρώπη, το όνομά του θα «παίξει» σε αρκετά ρεπορτάζ. Δεδομένο αυτό… Και δεν αποκλείεται να εμφανιστούν ομάδες που θα είναι μάλιστα διατεθειμένες να απευθυνθούν επίσημα στην Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ