aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η μη αντίδραση του Παντίλιμον κάνει το γύρο της Ρουμανίας

Ομόνοια: Η μη αντίδραση του Παντίλιμον κάνει το γύρο της Ρουμανίας

Μόνο αδιάφοροι δεν είναι στη Ρουμανία για την πορεία του Κόστελ Παντίλιμον. Ο γιγαντόσωμος τερματοφύλακας της Ομόνοιας δεν αντέδρασε καθόλου στη φάση της επίτευξης του πρώτου τέρματος του Εθνικού με τον Χριστοφή, καθώς δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας.

Σαφώς και η ευθύνη της ήττας δεν βαραίνει (μόνο) το νέο απόκτημα του «τριφυλλιού», όμως δεδομένα η παρουσία του στο παιχνίδι της Κυριακής (9/2) δεν ήταν ικανή για να βοηθήσει την Ομόνοια να αποφύγει την τρίτη φετινή αποτυχία της στο πρωτάθλημα.

Τα ρουμάνικα ΜΜΕ σύσσωμα κάνουν αναφορά στην παρουσία του Παντίλιμον στον αγώνα της Ομόνοιας, αν και λανθασμένα (από κάποια ΜΜΕ) γίνεται λόγος για ήττα στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των πρασίνων, καθώς ο ύψους 2.03μ. τερματοφύλακας είχε κάνει την παρθενική του εμφάνιση στην εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού με 2-0, ενώ έπαιξε και στον πρώτο προημιτελικό αγώνα κυπέλλου με τη Δόξα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι πρώτες ενδείξεις για τον τραυματισμό του Γκόμεθ

Ο Παντίλιμον έχει την… ατυχία να συγκρίνεται με τους Ουζόχο και Φαμπιάνο, καθώς μπορεί η Ομόνοια να φάνηκε άτυχη με τους σοβαρούς τραυματισμούς (στην εξίσωση μπαίνει και ο Παναγή), όμως πιστώνεται στην Ομάδα Προγραμματισμού το γεγονός πως κατάφερε να οχυρώσει την εστία της με εξαιρετικούς τερματοφύλακες. Ο Φαμπιάνο μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και γι’ αυτό δεν διαγράφηκε από το ρόστερ τον Ιανουάριο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η ιστορία… επαναλαμβάνεται 18 χρόνια μετά

Μερικοί από τους τίτλους των ΜΜΕ της Ρουμανίας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ