aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η μετεγγραφική «χαραμάδα» του Χένινγκ Μπεργκ

Ομόνοια: Η μετεγγραφική «χαραμάδα» του Χένινγκ Μπεργκ

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Την ώρα που στις πλείστες ομάδες της Κύπρου επικρατεί μετεγγραφικός οργασμός στην Ομόνοια επικρατεί νηνεμία. Ακόμα και ο Χένινγκ Μπεργκ, μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο δεν μπόρεσε (ή δεν ήθελε) να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το κατά πόσο θα προκύψει περαιτέρω ενίσχυση στην ομάδα του «τριφυλλιού».

«Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν θα κάνουμε μετεγγραφή, έχουμε πολύ καλό ρόστερ. Ο Μάρκο (σ.σ. Τσέποβιτς) είναι μαζί μας, δεν είναι ακόμα έτοιμος και προετοιμάζεται. Τέτοια περίοδο είναι φυσιολογικό να αναζητούνται παίκτες, δεν είναι εύκολο για μας γιατί έχουμε πολύ ποιοτικό ρόστερ και δεν υπάρχει μεγάλο πλάνο για την περίοδο του Ιανουαρίου», ήταν η τοποθέτηση του Νορβηγού προπονητή.

Ο Μπεργκ, παραδέχθηκε ότι η διαδικασία αναζήτησης ποδοσφαιριστών είναι φυσιολογικό να είναι σε εξέλιξη σε αυτή την περίοδο. Επομένως, η ομάδα προγραμματισμού των πρασίνων δεν είναι σε απραξία. Παρακολουθεί το «παζάρι», αξιολογεί περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα γίνει δεύτερη μετεγγραφή για ποδοσφαιριστή του Κατάλογου Α.

Όπως σημειώσαμε και σε ρεπορτάζ προ ημερών, μέχρι το ημερολόγιο να δείξει μεσάνυχτα της 1ης Φεβρουαρίου το κεφάλαιο ενίσχυση θα είναι ανοικτό και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το οτιδήποτε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ