aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η μετεγγραφή που υπάρχει στο… πίσω μέρος του μυαλού

Ομόνοια: Η μετεγγραφή που υπάρχει στο… πίσω μέρος του μυαλού

H απόκτηση επιθετικού για την κορυφή της γραμμής κρούσης αποτελεί προτεραιότητα για την Ομάδα Προγραμματισμού της Ομόνοιας. Ο Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες του έχουν ρίξει το βάρος στην εξεύρεση ενός ποδοσφαιριστή και στόχος είναι η καλύτερη δυνατή λύση που θα εμπεριέχει το λιγότερο ρίσκο.

Η παρουσία του Ματ Ντάρμπισαϊαρ στην κορυφή της επίθεσης της Ομόνοιας δεσπόζει τα τελευταία χρόνια, όμως στο «τριφύλλι» επιθυμούν να πλαισιώσουν τον Άγγλο με άλλη μία αξιόπιστη επιλογή, αφού η συμμετοχή της ομάδας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ προνοεί συνεχόμενους αγώνες σε Κύπρο και Ευρώπη.

Εφόσον καταστεί εφικτό να παραμείνει στο ρόστερ ο Νταβίντ Ακιντόλα τότε οι θέσεις ξένων και κοινοτικών συμπληρώνονται, αφού στο ρόστερ επιστρέφει ο Ζοέλ Περέιρα. Σε αντίθεση με τον Νταβίδ Ραμίρες-επίσης επιστρέφει από δανεισμό, αλλά θα αποχωρήσει- δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το κατά πόσο ο Πορτογάλος δεξιός ακραίος αμυντικός θα παραμείνει στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ετοιμάζει το Plan Β o Λάρκου

Ο Χένινγκ Μπεργκ κάνει σκέψεις ενίσχυσης με δημιουργικό μέσο («οκτάρι»). Υπάρχει η επιλογή της μετεγγραφής παίκτη κάτω των 22 ετών, εντούτοις αν προκύψει στο μετεγγραφικό παζάρι ποδοσφαιριστής του καταλόγου Α που θα κάνει το «κλικ» στην Ομάδα Προγραμματισμού δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση απόκτησής του με τον Περέιρα να παραχωρείται ως δανεικός για να αδειάσει θέση στο ρόστερ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ουγγαρία, Σλοβενία και Αυστρία, ο πιθανότερος προορισμός

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ