aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η «μεταμόρφωση» στο σώμα του Τζιωνή σε δύο χρόνια

Ομόνοια: Η «μεταμόρφωση» στο σώμα του Τζιωνή σε δύο χρόνια

Δύο φωτογραφίες του Μαρίνου Τζιωνή δημοσίευσε η Ομόνοια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας. Η μία λήφθηκε το 2018 και η άλλη το 2020. Οι διαφορές στο σώμα και το πρόσωπο του διεθνούς μεσοεπιθετικού είναι εμφανέστατες.

Ο μικρός Μαρίνος μεγάλωσε. Το 17χρονο αμούστακο παιδάκι που ξεπήδησε από τις ακαδημίες της Ομόνοιας πλέον αποτελεί βασικό στέλεχος της πρώτης ομάδας και είχε σημαντική συμβολή στην ιστορική πρόκριση του «τριφυλλιού» σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Είναι εμφανές πως ο Μαρίνος Τζιωνής δούλεψε πάρα πολύ στο θέμα της ενδυνάμωσης που τον βοηθά στις μονομαχίες με τους αντιπάλους και πολύ πιο εκρηκτικός κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στην ντρίπλα που έκανε στον Σάντος στη φάση της επίτευξης του πρώτου γκολ της Ομόνοιας επί της ΑΕΛ.

Ο Μαρίνος Τζιωνής στα μάτια του Χένινγκ Μπεργκ δεν είναι ένα ταλέντο, αλλά ένας έτοιμος ποδοσφαιριστής. Βασικός στα τρία από τα πέντε ευρωπαϊκά παιχνίδια (κορυφαίος της ομάδας στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό Πειραιώς) και στα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος.

Το συμβόλαιο του 19χρονου ποδοσφαιριστή με την Ομόνοια έχει ισχύ μέχρι το 2024 και έχει τις προδιαγραφές να καθιερωθεί στην ενδεκάδα των πρασίνων και να διαγράψει λαμπρή καριέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ