aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η μεγάλη μέρα του Ριμπέιρο

Ομόνοια: Η μεγάλη μέρα του Ριμπέιρο

Σήμερα αναμένεται να γίνει γνωστό αν ο Φαμπιάνο Ριμπέιρο θα είναι τελικά ο τερματοφύλακας, με τον οποίον θα πορευτεί η Ομόνοια για να καλύψει το διπλό κενό των Φρανσίς Ουζόχο και Κωνσταντίνου Παναγή. Ο 31χρονος κίπερ, ο οποίος έφθασε χθες βράδυ στο νησί μας, τα έχει βρει σε όλα με την Ομόνοια προφορικά και μένουν οι υπογραφές.

Διαβάστε επίσης: Χαρίτου: «Όποιος με δει με ρωτάει αν θα παίξω την Κυριακή»

Το τεχνικό επιτελείο των πρασίνων επιθυμεί να είναι απόλυτα σίγουρο για την ετοιμότητα του Ριμπέιρο, ο οποίος είναι άνεργος και η τελευταία του παρουσία σε επίσημο παιχνίδι με την δεύτερη ομάδα της Πόρτο, καταγράφηκε στις 2 του περασμένου Απριλίου. Από τον Ιούνιο αποδεσμεύτηκε από την πορτογαλική ομάδα και έκτοτε βρίσκεται σε απραξία.

Διαβάστε επίσης: Ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς στον Active για το ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Αυτός είναι ο λόγος που το «τριφύλλι» θέλει να ελέγξει πλήρως την φυσική και αγωνιστική κατάστασή του και γι’ αυτό δεν υπογράφηκε συμφωνία. O Βραζιλιάνος τερματοφύλακας πάντως απάντησε θετικά στην πρόταση της Ομόνοιας, και αν όλα πάνε καλά σχετικά με τις ιατρικές εξετάσεις, τα εργομετρικά τεστ και τη φυσική κατάστασή του, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο της Λευκωσίας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Βλέπει» ενδεκάδα μετά από 50 μέρες ο απαραίτητος Μποτεάκ

Σε αυτό το ενδεχόμενο, ακολούθως θα προπονηθεί για πρώτη φορά με τη νέα ομάδα του με στόχο να υπερασπιστεί την εστία της, βουτώντας κατευθείαν στα βαθειά την ερχόμενη Κυριακή: στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Ανόρθωση την Κυριακή. Προς το παρόν, μοναδικός διαθέσιμος τερματοφύλακας είναι ο Χαράλαμπος Κυριακίδης.

Γι’ αυτό άλλωστε η Ομόνοια θέλει να ελαχιστοποιήσει το ρίσκο. Η χρονική περίοδος που η ομάδα της πρωτεύουσας ψάχνει τερματοφύλακα είναι αρκετά δύσκολη, καθώς δικαιούται να αποκτήσει μόνο άνεργο. Η απραξία και η κατάσταση των παικτών είναι ιδιαίτερα σημαντική. Εννοείται πως αν ο Ριμπέιρο δεν πληροί τις προϋποθέσεις, αμέσως θα γίνει προσπάθεια για απόκτηση άλλου άνεργου κίπερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ