aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Η «μαύρη» λίστα του Αναστασίου, ίσως πέραν των 4 αποχωρήσεων

Oμόνοια: Η «μαύρη» λίστα του Αναστασίου, ίσως πέραν των 4 αποχωρήσεων

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου βρίσκεται προ των πυλών και στην Ομόνοια η ανάγκη για σημαντική ενίσχυση είναι περισσότερο από απαραίτητη. Άλλωστε, η δήλωση του τεχνικού των πρασίνων, Γιάννη Αναστασίου, ότι στην παρούσα φάση κανείς ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού δεν δικαιούται να είναι στο αρχικό σχήμα της ομάδας αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Ο Ελλαδίτης προπονητής ψάχνει στο «παζάρι» για ποδοσφαιριστές που γνωρίζει και έτοιμους από αγωνιστικής κατάστασης, ώστε να μπολιάσει με ποιότητα το ρόστερ της Ομόνοιας. Η αλλαγή δεδομένων στην περίπτωση του Μάρκο Μότα, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα δεν θα εγγραφεί τελικά στο ρόστερ, δίνει τη δυνατότητα στον 45χρονο τεχνικό να προχωρήσει σε τέσσερις προθήκες στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Δεύτερες σκέψεις για Μότα, τα δεδομένα με Ατζαγκούν

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του Χάρη Μαυρία. Ο 24χρονος δεξιοπόδαρος εξτρέμ θα έρθει στην Κύπρο τις επόμενες μέρες για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας έξι μηνών, με την Ομόνοια να έχει δικαίωμα ανανέωσής του για άλλο ένα χρόνο.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Αναστασίου επιθυμεί την απόκτηση επιτελικού μέσου, ενός ακόμη ακραίου επιθετικού, ενώ είναι ορατό το ενδεχόμενο ενίσχυσης και με επιθετικό ποδοσφαιριστή. Όσον αφορά αυτούς που θα διαβούν την πόρτα εξόδου δεν αποκλείεται να ξεπεράσουν τους τέσσερις.

Διαβάστε επίσης: Tα social media και οι παίκτες που νομίζουν πως ο κόσμος «μασάει κόνναρα»

Πέραν του Μότα, ο οποίος εάν δεν εγγραφεί δύσκολα θα παραμείνει στο «Ηλίας Πούλλος», μη… ανατρέψιμα δείχνουν τα δεδομένα για τον Ενρίκες. Ο Μεξικανός μέσος μάρκαρε με τα μάτια τον Ενόχ στη φάση του τέρματος της Ένωσης στην τελευταία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου εμφάνισή του με τη φανέλα της Ομόνοιας.

Ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής του Ζαΐλσον Αραούζο μαρτυρά ότι δεν υπολογίζεται από τον Γιάννη Αναστασίου και παρά το γεγονός ότι η Ομόνοια πλήρωσε 50.000 ευρώ το περασμένο καλοκαίρι για να τον αποκτήσει με ελευθέρα μετεγγραφή δεν θα είναι έκπληξη εάν αποχωρήσει τον Ιανουάριο. Αβέβαιο είναι το μέλλον του Ζαρκίνιο Αντόνια, ενώ υπ΄ ατμόν είναι και ο Εντρένα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ