aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η… μανία για στόπερ από την Κύπρο και η απορία

Ομόνοια: Η… μανία για στόπερ από την Κύπρο και η απορία

Προσπάθησε στις αρχές του Καλοκαιριού για την απόκτηση του Γκόρντον Σίλντενφελντ, έγιναν επαφές, κατατέθηκε η πρόταση στον Κροάτη που για λίγο καιρό είχε μείνει ελεύθερος, πληροφορίες ανεπιβεβαίωτες ανέφεραν ότι συναντήθηκε και με τον Νεόφυτο Λάρκου, αλλά ο έμπειρος στόπερ προτίμησε να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Ανόρθωση.

Ακολούθως, στη λίστα αξιολογήσεων, μπήκε και το όνομα του Ρομάν Τζολοβάρτ, ο οποίος διατηρούσε συμβόλαιο με τη Νέα Σαλαμίνα και απασχόλησε το μετεγγραφικό ρεπορτάζ της Ομόνοιας, αλλά η συνέχεια με τον Καταλανό δυναμικό στόπερ είναι γνωστή: Έκλεισε στη Μακάμπι Νετάνια κι οι ερυθρόλευκοι τσέπωσαν ένα ποσό μεγαλύτερο από 140.000 ευρώ.

Εδώ και μερικές εβδομάδες, συντηρείται στα μετεγγραφικά ρεπορτάζ το όνομα του Βαλεντάν Ρομπέρζ για λογαριασμό της Ομόνοιας και διαρρέει πως το «τριφύλλι» είναι ικανό να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή (κάτι που δεν επιβεβαιώνεται ασφαλώς και οι πράσινοι έχουν τους λόγους τους).

Φαίνεται πως υπάρχει μία… μανία, ή καλύτερα μία επιθυμία να αποκτηθεί ένας στόπερ από το κυπριακό πρωτάθλημα. Παίκτη που να γνωρίζει καλά ο Λάρκου για να ενδυναμωθεί σημαντικά η οπισθοφυλακή. Υπάρχει όμως και μία απορία: Θα αποκτήσει άλλον έναν στόπερ η Ομόνοια μέχρι το τέλος του φετινού Καλοκαιριού και αυτός θα είναι ο Ρομπέρζ ή όχι; Διότι για το κέντρο της άμυνάς της διαθέτει ήδη τους Μίχαελ Λούφτνερ, Άνταμ Λανγκ, Γιάννη Κούσουλο και υπό προϋποθέσεις μπορούν να παίξουν σε αυτή τη θέση οι Νικόλας Παναγιώτου και Φάνος Κατελάρης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ