aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η κόκκινη σε Ταραπουλούζη για την αλλαγή που δεν έγινε

Ομόνοια: Η κόκκινη σε Ταραπουλούζη για την αλλαγή που δεν έγινε

Έντονα παράπονα από τον Λιθουανό διαιτητή, Ντονάτας Ρούμσας εκφράστηκαν από πλευράς Ομόνοιας μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος της Αϊντχόφεν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο λόγος, όπως δημοσιοποιήθηκε και από τον Χένινγκ Μπεργκ στις δηλώσεις του στη Cytavision στο τέλος της αναμέτρησης ήταν γιατί δεν έγινε η αλλαγή του Γιάννη Κούσουλου, ο οποίος ήταν έτοιμος να περάσει στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, οι διαμαρτυρίες έφεραν και την αποβολή του Σίμου Ταραπουλούζη. Ο διευθυντής του τμήματος σκάουτινγκ της Ομόνοιας τα «έψαλλε» σε έντονο ύφος στον τέταρτο διαιτητή και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του Ντονάτας Ρούμσας. Ο συνεργάτης του Χένινγκ Μπεργκ δεν θα έχει δικαίωμα να βρίσκεται στον πάγκο της Ομόνοιας στο παιχνίδι με τη Γρανάδα για την 3η αγωνιστική και δεν αποκλείεται να του επιβληθεί και περαιτέρω τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ