aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η κατηγορία που θα έχει την τιμητική της στις μετεγγραφές

Ομόνοια: Η κατηγορία που θα έχει την τιμητική της στις μετεγγραφές

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Είναι δεδομένο, μετά την αποχώρηση 10 ποδοσφαιριστών αλλά και άλλων που είναι στην πόρτα της εξόδου ότι, η Ομόνοια θα προβεί σε διψήφιο αριθμό μετεγγραφών. Σκηνικό που παρατηρείται κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια στην ομάδα της Λευκωσίας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Σημαντικό βήμα για δικαίωση με Πέτεφ!

Ο Γκόμεθ κινείται για την απόκτηση λεγεωνάριων (κοινοτικών και ξένων) αλλά και Κύπριων ποδοσφαιριστών. Στόχος του είναι να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας, για να μπορέσει να επανέλθει σε πρωταγωνιστική πορεία και παράλληλα να προσθέσει έντονο κυπριακό χρώμα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Κλειστός» ο Μεχίας, τα δεδομένα με Αλβμπόγκε-Χριστοδούλου

Όσον αφορά σε λεγεωνάριους ποδοσφαιριστές, αναμένεται η ισπανική αγορά να αποτελέσει τη βάση για το «χτίσιμο» της νέας Ομόνοιας. Μια αγορά που γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός διευθυντής. Γι’ αυτό και η Segunda Division (Β’ Ισπανίας) θα έχει την τιμητική της αφού πρόκειται για ένα πρωτάθλημα που αγωνίζονται πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι για το επίπεδο του κυπριακού πρωταθλήματος είναι ικανοί να ξεχωρίσουν.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: H KOΠ ανακοίνωσε τις δύο πρώτες εγγραφές

Δεν αποκλείεται να γίνει και κίνηση και από την Primera Division. Ακόμη, ο Γκόμεθ ενδέχεται να θελήσει να φέρει στην Ομόνοια ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε άλλα πρωταθλήματα και τους γνωρίζει, πιθανό από πέρασμά τους από την Ισπανία. Είναι «ανοικτός» για επιλογή παικτών από οποιαδήποτε αγορά, φτάνει να ταιριάζει στο πλάνο του.

Διαβάστε επίσης: Θύρα 9: «Σας χαλάμε την ωραία ατμόσφαιρα, αλλά λένε δύο ψέματα»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ