aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η… καθυστέρηση για τον νέο προπονητή και το σίγουρο

Ομόνοια: Η… καθυστέρηση για τον νέο προπονητή και το σίγουρο

Αργεί όπως όλα δείχνουν η απόφαση της διοίκησης της Ομόνοιας για τον νέο προπονητή, και μάλλον μεταφέρεται για την ερχόμενη εβδομάδα, σε μια προσπάθεια να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή και να μειωθεί το ρίσκο.

Ο Τεχνικός Διευθυντής Άνχελ Γκόμεθ θα μελετήσει όλες τις πιθανές λύσεις πριν καταλήξει στον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Χουάν Κάρλος Ολίβα. Όπως σας ενημέρωσε από χθες η ιστοσελίδα μας «Goal.com.cy» το όνομα που βρίσκεται σε περίοπτη θέση και πιο ψηλά στη λίστα των υποψηφίων είναι αυτό του Ιμανόλ Ιδιάκεδ, ο οποίος είναι ελεύθερος καθώς απολύθηκε από την Σαραγόσα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Σε περίοπτη θέση ο Ιδιάκεθ

Όσον αφορά τις περιπτώσεις των Τιμούρ Κετσπάγια και Τόμας Κρίστιανσεν που έπεσαν στο τραπέζι δεν συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες για διάφορους λόγους. Ο Άνχελ Γκόμεθ θα αξιολογήσει και άλλα ονόματα Ισπανών προπονητών που προτείνονται και ακολούθως θα παρθεί η οριστική απόφαση.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Πρόθεση για πρόσληψη Κύπριου βοηθού προπονητή

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στον πάγκο του «τριφυλλιού» το ερχόμενο Σαββάτο για τον αγώνα με την Πάφος FC θα βρίσκεται ο Άνχελ Γκόμεθ, ο οποίος ανέλαβε προσωρινά καθήκοντα υπηρεσιακού προπονητή. Μάλιστα, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ομόνοιας παρακολούθησε χθες την προσεχή αντίπαλο της ομάδας του και πήρε σημειώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ