aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η καταγραφή του Αυγουστή και το θετικό με τους διεθνείς

Ομόνοια: Η καταγραφή του Αυγουστή και το θετικό με τους διεθνείς

Ο Σωφρόνης Αυγουστή κατέγραψε τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών της Ομόνοιας που είχε διαθέσιμους κατά την περίοδο της διακοπής του μαραθωνίου και μέχρι αύριο, αφού δηλαδή τα πει με αυτούς που απουσίαζαν λόγω εθνικών ομάδων, θα καταλήξει στο αγωνιστικό πλάνο.

Το θετικό είναι πως σωματικά δεν καταπονήθηκαν αρκετά οι πλείστοι εξ αυτών. Συγκεκριμένα, ο Σράντι έπαιξε ως αλλαγή (Λιβύη), από ένα 90λεπτο κατέγραψαν οι Λανγκ (Ουγγαρία), Ουζόχο (Νιγηρία), Κίτσος (Ελλάδα Κ-21), Κασάμα (Γουινέα Μπισάου) ενώ ο Μπασιρού (Κομόρες Νήσοι) μέτρησε 75λεπτο.

Όσον αφορά στους Κύπριους διεθνείς, τώρα, πέντε από τους έξι πήραν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Αρμενία. Ο Παναγή σε όλο τον αγώνα, ο Κακουλλής για 67 λεπτά, ο Κούσουλος για ένα ημίχρονο, ενώ στο 76’ ο Λοΐζου αντικατέστησε τον Χαραλάμπους. Στην Ελπίδων, ο Σάββα έπαιξε για 62 λεπτά στο φιλικό απέναντι στην Ουγγαρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ