aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η ίδια κρατάει το «κλειδί»

Ομόνοια: Η ίδια κρατάει το «κλειδί»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η Ομόνοια διατηρεί ένα αήττητο σερί 12 αγώνων, ωστόσο το δυνατό διάστημά της ήταν από τις αρχές Δεκεμβρίου έως και τις αρχές Ιανουαρίου. Ένας γεμάτος μήνας τότε για τους πράσινους, με μαζεμένα ντέρμπι τα οποία «καθάρισαν» έχοντας πολύ καλή απόδοση. Αυτό θέλουν να επαναλάβουν απ’ εδώ και στο εξής, αρχής γενομένης από το αυριανό ματς με τη Δόξα στο Μακάρειο. Η ομάδα του Μπεργκ έχει και επιλογές αξίας και ποιότητας, που, αν βρεθούν σε καλή αγωνιστική κατάσταση, είναι σε θέση να «καθαρίσουν» το κάθε παιχνίδι απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, πως από την ίδια εξαρτάται η μετέπειτα πορεία προς την κορυφή με στόχο τον Μάιο να κόψει πρώτη το νήμα, να πανηγυρίσει τον τίτλο πρωταθλήματος. Με υψηλές πτήσεις στην απόδοσή της, η Ομόνοια είναι ικανή να παίρνει και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό αλλά και η εμφάνιση της ομάδας, που δεν ήταν η αναμενόμενη, χαρακτηρίζονται από όλους στο «Ηλίας Πούλλος» ως μια κακή παρένθεση και από αύριο είναι έτοιμοι να πατήσουν και πάλι γκάζι…

Δεδομένες θεωρούνται οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα από τη στιγμή που στο προηγούμενο ματς η Ομόνοια δεν είχε καλή παρουσία. Λανγκ, Κούσουλος, Τιάγκο, Τζιωνής και Μποτεάκ διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα. Η προετοιμασία των πρασίνων ολοκληρώνεται σήμερα με απογευματινή προπόνηση.

Το κλειδί για να επιστρέψει η Ομόνοια στις επιτυχίες το κρατά η ίδια. Σύμφωνα με τον Γιάννη Κούσουλο αυτό είναι να κάνει το παιχνίδι της απέναντι στη Δόξα και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Ο εκ των αρχηγών της Ομόνοιας, που δηλώνει πανέτοιμος να βρεθεί ξανά στην ενδεκάδα, μίλησε στο «OFC TV» για το αυριανό παιχνίδι των πρασίνων με την ομάδα της Κατωκοπιάς αλλά και γι’ αυτό που προηγήθηκε με τον Ολυμπιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ