aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η (γεμάτη) ατζέντα του προέδρου

Ομόνοια: Η (γεμάτη) ατζέντα του προέδρου

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη του Σταύρου Παπασταύρου. Ο πρόεδρος της Ομόνοιας φτάνει εντός των επόμενων ημερών στην Κύπρο και με την κάθοδό του θα τροχοδρομηθούν εξελίξεις. Γηπεδικό, προπονητικό κέντρο, η μέχρι στιγμής πορεία των «πρασίνων» στο φετινό πρωτάθλημα και η επικείμενη μετεγγραφική περίοδος, είναι μερικά από τα βασικά θέματα στην ατζέντα των επαφών που θα έχει ο διοικητικός ηγέτης των πρωτευουσιάνων με τους συνεργάτες του εδώ στο νησί. Οι μεταξύ τους συζητήσεις γίνονται φυσικά σχεδόν επί καθημερινής βάσεων μέσω τηλεφώνου/διαδικτύου, όμως διαφορετικά είναι να όταν γίνονται κατ’ ιδίαν, αφού έτσι λαμβάνονται γρηγορότερα και πιο ορθά αποφάσεις. Ειδικά όταν αυτές έχουν να κάνουν με τόσο σημαντικά ζητήματα.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτος ο Ουζόχο: Απαντά σε Ομονοιάτες μέσω βίντεο στο Instagram

Ο Σταύρος Παπασταύρου θα ενημερωθεί παράλληλα και για την προεργασία της Ομάδας Προγραμματισμού αναφορικά με επόμενες κινήσεις ενίσχυσης της Ομόνοιας τον προσεχή Ιανουάριο και για το μπάτζετ που θα χρειαστεί. Θυμίζουμε ότι έχει εξοικονομηθεί ένα σημαντικό ποσό από τους μισθούς των δύο άτυχων τερματοφυλάκων, Ουζόχο και Παναγή, τους οποίους πληρώνει πλέον η FIFA μέχρι να αποθεραπευθούν πλήρως, επομένως ίσως να διατεθεί ένα καλό κονδύλι για καλές προσθήκες στο ρόστερ. Πάντως, οι Νεόφυτος Λάρκου και Σίμος Ταραπουλούζης έχουν ήδη πάρει, σε συνεννόηση με τον προπονητή Χένινγκ Μπεργκ, κάποιες αποφάσεις σε ό,τι αφορά στις θέσεις που θα ενισχυθεί η ομάδα και θα ενημερώσουν τον πρόεδρο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η σεναριολογία για Έζρα – Λέβι

Θεωρείται βέβαιο επίσης ότι ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» θα τα πει και με την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές, όπως κάνει άλλωστε σε κάθε του επίσκεψη στη Κύπρο, με στόχο να τους εμψυχώσει ενόψει αυτή τη φορά του ντέρμπι «αιωνίων» στις 2 Δεκεμβρίου, παιχνίδι το οποίο θα παρακολουθήσει από τα επίσημα του ΓΣΠ. Δεν έχει γίνει γνωστό το χρονικό διάστημα της παραμονής του Παπασταύρου στην Κύπρο, όμως ο διοικητικός ηγέτης της Ομόνοιας θα θελήσει να αξιοποιήσει την κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ