aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η εξήγηση για τον Ορτέγα

Ομόνοια: Η εξήγηση για τον Ορτέγα

Αρκετοί φίλοι της Ομόνοιας διερωτώνται γιατί ο Μίκαελ Ορτέγα, μετά την πρεμιέρα στο παιχνίδι με τη Δόξα που ήταν στο αρχικό σχήμα, δεν πήρε ξανά χρόνο συμμετοχής. Αυτό έγινε λόγω επιλογής του προπονητή, όπως και με άλλους ποδοσφαιριστές, όπως πληροφορούμαστε. Άλλωστε, υπάρχει αρκετό βάθος. Ο Κολομβιανός είναι απόλυτα καλά, έτοιμος από κάθε άποψη και περιμένει εκ νέου την ευκαιρία του.

Ο Χένιγκ Μπεργκ βλέπει πως οι ποδοσφαιριστές του αποδίδουν στον αγωνιστικό χώρο γι’ αυτό και οι αλλαγές του στα τέσσερα παιχνίδι που διεξήχθησαν, ήταν λίγες και… προσεχτικές. Ωστόσο, ο Νορβηγός τεχνικός διακρίνεται για το γεγονός πως δίνει ευκαιρίες στους παίκτες, καθώς πήραν ήδη λεπτά συμμετοχής οι νεαροί Τζιωνής-Κακουλλής. Από την άλλη, ο Μαυρίας κέρδισε… έδαφος έναντι του πολύ καλού Περέιρα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Κούσουλος στα εκτός και Γκόμες στα εντός

Συμπερασματικά, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τις μη συμμετοχές του Ορτέγα, ο οποίος σαφώς και θα κληθεί να βοηθήσει την ομάδα της πρωτεύουσας όταν το κρίνει ο προπονητής του και μάλιστα έχει την ποιότητα να αποδειχθεί καθοριστικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ