aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η ευρωπαϊκή εμπειρία του κόουτς…

Ομόνοια: Η ευρωπαϊκή εμπειρία του κόουτς…

Η Ομόνοια θα δηλώσει παρούσα στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα για τρίτη διαδοχική σεζόν. Μάλιστα και αυτή τη φορά θα είναι σε όμιλο αφού έχει διασφαλισμένη θέση σε αυτούς του Κόνφερενς Λιγκ, ενώ θα το κυνηγήσει με μια πρόκριση γι’ αυτούς του Γιουρόπα Λιγκ.

Σε αυτή την προσπάθειά της, η Ομόνοια πέρα από την εμπειρία που απέκτησε τις προηγούμενες δύο σεζόν, θα έχει ως σύμμαχο και τη μεγάλη εμπειρία του Νιλ Λένον. Ο Ιρλανδός τεχνικός είχε εξαιρετικές πορείες με τη Σέλτικ, αγωνιζόμενη σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ.

Συνολικά, με τη Σέλτικ και με τη Χιμπέρνιαν, ο Λένον κάθισε 69 φορές στον πάγκο σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Στο πρώτο με την Ομόνοια, στις 18 Αυγούστου, θα φθάσει τα 70 και φιλοδοξία του θα είναι να τα αυξήσει κατά πολύ περισσότερο.

Όσο για μετεγγραφές, οι πράσινοι δεν είναι μακριά από τις επόμενες αφού βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ