aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η εβδομάδα «τουρισμού» πρέπει να προβληματίσει

Ομόνοια: Η εβδομάδα «τουρισμού» πρέπει να προβληματίσει

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Όταν ο ίδιος ο προπονητής της Ομόνοιας Γιάννης Αναστασίου δηλώνει μετά το τέλος του ματς με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ (0-2) πως «δεν κάναμε τίποτα από αυτά που είχαμε δουλέψει και είχαμε προετοιμάσει», σημαίνει ότι μια εβδομάδα προπονήσεων πήγε στράφι. Ήταν σαν να μην έγινε ποτέ.

Διαβάστε επίσης: Ποιον εξέθεσε (τελικά) ο Αναστασίου; Τον Ντάρμπισαϊρ και τον εαυτό του!

Με πιο απλά λόγια οι ποδοσφαιριστές έκαναν τουρισμό τις προηγούμενες ημέρες στο «Ηλίας Πούλλος» και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει (και πολύ μάλιστα) όχι μόνο τον κόουτς του «τριφυλλιού» αλλά και τα υπόλοιπα άτομα που απαρτίζουν την Ομάδα Προγραμματισμού σε ό,τι αφορά στο «χτίσιμο» της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο εφιάλτης και η επόμενη μέρα για Ντάρμπισαϊρ

Παίκτες που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα και δίνουν ελάχιστα από όσα αμείβονται στον αγωνιστικό χώρο, δεν έχουν θέση στην Ομόνοια που θέλει να πρωταγωνιστήσει του χρόνου. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που δεν παίζουν για να πείσουν ότι αξίζουν να φοράνε τη φανέλα της ομάδας. Ίσως να έχουν καταλάβει ή ακόμη και να γνωρίζουν ότι θα αποχωρήσουν με το τέλος της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ανάρτηση Ντάρμπισαϊρ με μπράβο και σκληρή δουλειά

Την πληροφορία που θέλει τους καθ’ ύλην αρμόδιους για τα θέματα προγραμματισμού της Ομόνοιας ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου να έχουν πάρει τις αποφάσεις τους για τις προσθαφαιρέσεις, έρχεται να ενισχύσει και το γεγονός ότι στους τελευταίους αγώνες παίρνουν φανέλα βασικού οι ίδιοι παίκτες. Από αυτούς σίγουρα κάποιοι θα δουν την πόρτα εξόδου έστω και αν διατηρούν συμβόλαιο, ενώ όσοι μένουν στον πάγκο είναι οι βασικοί υποψήφιοι για απόλυση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ