aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η ετοιμότητα του Τσέποβιτς «τελειώνει» τον Σενέ

Ομόνοια: Η ετοιμότητα του Τσέποβιτς «τελειώνει» τον Σενέ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μέχρι τις 10 Ιανουαρίου, η Ομόνοια θα πρέπει να ενημερώσει τη Βασιλεία εάν επιθυμεί ή όχι την επέκταση του δανεισμού του Καλί Σενέ μέχρι το τέλος της σεζόν. Εάν ναι, θα πρέπει να καταβληθεί και το ποσό που συμφωνήθηκε από το καλοκαίρι.

Το μέλλον του Σενέ στην Ομόνοια το κρίνει ο Μάρκο Τσέποβιτς. Η ετοιμότητα ουσιαστικά του Σέρβου επιθετικού. Είχε αποφασιστεί προ της έλευσης του Τσέποβιτς ότι, αναλόγως της κατάστασής του θα κριθεί και η παραμονή του Σενεγαλέζου στο ρόστερ.

Ο Σέρβος, όπως πληροφορούμαστε, έδειξε από τις πρώτες προπονήσεις ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, είναι έτοιμος και διεκδικεί ακόμη και θέση στην αποστολή για το αυριανό ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Το γεγονός αυτό, «φωτογραφίζει» έξοδο του Σενέ, παρόλο που μέχρι τις 10 του μήνα θα ξεκαθαρίσει μια και καλή το όλο θέμα.

Άλλωστε, ο Σενεγαλέζος δεν πρόσφερε όσα ανέμεναν στην Ομόνοια και στο σύλλογο της Λευκωσίας δεν βλέπουν τον λόγο να δαπανήσουν επιπλέον ποσό για διατήρησή του στο ρόστερ της ομάδας. Την στιγμή που υπάρχουν οι επιλογές στην επιθετική γραμμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ