aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η εταιρεία που εκπροσωπεί τον Ουζόχο, πρότεινε τον Σανταμαρία

Ομόνοια: Η εταιρεία που εκπροσωπεί τον Ουζόχο, πρότεινε τον Σανταμαρία

Λοιπόν, αρχίζουμε απ’ τα δεδομένα. Στην εποχή που βρίσκεται το ποδόσφαιρο, δεν είναι δύσκολο όταν μία ομάδα βάσει προκήρυξης χρειαστεί άμεσα να αποκτήσει τερματοφύλακα, να βρει κάποιον για να καλυφθούν κενά που δημιουργήθηκαν από ξαφνικό τραυματισμό ή τραυματισμούς.

Έτσι και στην Ομόνοια, μετά από τον σοβαρό τραυματισμό των Φρανσίς Ουζόχο και Κωνσταντίνου Παναγή στις ομοσπονδιακές υποχρεώσεις τους, ήχησε αυτόματα το «καμπανάκι κινδύνου» και δόθηκε άμεσα η εντολή για ψάξιμο. Και παράλληλα με το… σεργιάνι για την εξεύρεση τερματοφύλακα από την ίδια την επιτροπή προγραμματισμού, καταφθάνουν και πολλές προτάσεις στα γραφεία των πρασίνων.

Διαβάστε επίσης: Η FIFA θα πληρώνει τον μισθό των Ουζόχο και Παναγή!

Σε μία από αυτές τις προτάσεις, όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας «Goal.com.cy», αναγράφεται το όνομα του πολύπειρου Ισπανού Ροβέρτο Σανταμαρία, ο οποίος εκπροσωπείται από την ίδια μανατζερική εταιρεία, με αυτήν η οποία εκπροσωπεί και τον Ουζόχο στην Ισπανία.

Δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο, ούτε κάποια σοβαρή επαφή ή αξιολόγηση έως τώρα, αφού οι πράσινοι κλήθηκαν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά στην τελική επιλογή τους για την απόκτηση τερματοφύλακα και ακόμη παραμένουν επικεντρωμένοι στους στόχους που θεωρούν ως «προτεραιότητα».

Διαβάστε επίσης: Tο εφιαλτικό «κρακ» στο γόνατο: Από το «Φαινόμενο» στους Ουζόχο και Παναγή

Εάν ο 34χρονος Σανταμαρία, είναι περίπτωση η οποία ίσως απασχολήσει, θα φανεί πολύ σύντομα, καθότι ο χρόνος «καίει» τους Νεόφυτο Λάρκου και Χένινγκ Μπεργκ. Στα σύντομα, όσον αφορά στην καριέρα του Ίβηρα κίπερ, πέρυσι είχε αρκετές συμμετοχές με την Ουέσκα, και αγωνίστηκε σε αρκετούς μικρομεσαίους συλλόγους της πατρίδας του σε Α’ και Β’ Κατηγορία.

Από εκεί και πέρα, το όνομα του Μίτσελ Βορμ, πεύει να θεωρείται ως ένα από αυτά που προτάθηκαν και ήταν ανάμεσα στις υποψηφιότητες για το «τριφύλλι» καθότι η Τότεναμ ανακοίνωσε την επιστροφή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ