aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η επιστροφή του παλιού γνωστού… Μπεργκ

Ομόνοια: Η επιστροφή του παλιού γνωστού… Μπεργκ

Στο Δασάκι, κόντρα στον Εθνικό, επέστρεψε η Ομόνοια στις θετικές εμφανίσεις και στις νίκες (2-0). Μαζί τις επέστρεψαν οι παλιές συνήθειες του Χένινγκ Μπεργκ, που ήταν ξεχασμένες στην προηγούμενη σεζόν.

Ο Νορβηγός προχώρησε σε αλλαγή ολόκληρης της ενδεκάδας των πρασίνων σε σχέση με το 1-1 της προηγούμενης Πέμπτης με τη Βασιλεία στο ΓΣΠ. Ολοκληρωτικό rotation θυμίζοντας τις συζητήσεις επί συζητήσεων της περασμένης σεζόν, όταν προχωρούσε συχνά σε ακραίας μορφής διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα.

Η κριτική γινόταν πάντοτε εκ του αποτελέσματος, όπως για παράδειγμα η γκρίνια που έφερε ο αποκλεισμός από τον ΑΠΟΕΛ στο κύπελλο και η αποθέωση όταν λίγες ημέρες αργότερα ήρθε το κρίσιμο «διπλό» απέναντι στην ΑΕΛ.

Από τη στιγμή που η Ομόνοια δεν ελπίζει σε κάτι στο Κόνφερενς Λιγκ, προφανώς ο Μπεργκ το πήρε απόφαση πως δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Η ομάδα του τριφυλλιού έχασε βαθμούς στο πρωτάθλημα, είναι ηλίου φαεινότερο πως χρειάζεται συντήρηση δυνάμεων και ότι οι ίδιοι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να κουβαλήσουν τα… δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη.

Έτσι, με στόχο να επιτευχθεί η ανατροπή της δύσκολης βαθμολογικής θέσης των πρασίνων, ο προπονητής τους επέστρεψε στην παλιά μέθοδό του. Έτσι, από τη στιγμή που έως τα Χριστούγεννα μεσολαβούν αρκετά μεσοβδόμαδα ματς, αναμένεται ανάλογη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού στη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ