aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η επιδίωξη του Λάρκου για τον νέο προπονητή

Ομόνοια: Η επιδίωξη του Λάρκου για τον νέο προπονητή

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μόλις προ μερικών 24ωρων λύθηκε η συνεργασία της Ομόνοιας με τον Γιάννη Αναστασίου και όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό η προσπάθεια εξεύρεσης του αντικαταστάτη του είναι στα αρχικά στάδια. Με το που γνωστοποιήθηκε το διαζύγιο της Ομόνοιας με τον Ελλαδίτη προπονητή, άρχισε ο κατακλυσμός ονομάτων από μάνατζερ προς τον Σύλλογο της Λευκωσίας.

Δεν υπάρχει πρόθεση από τον Λάρκου και τους συνεργάτες του να βιαστούν για τον εκλεκτό. Αντιθέτως, επιδεικνύουν υπομονή με στόχο να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή. Δεν υπάρχει περιθώριο λάθους, αφού επιβάλλεται η νέα σεζόν να είναι επιτυχημένη για το «τριφύλλι». Αν και δεν έχει τεθεί χρονοδιάγραμμα, η πρόσληψη δεν αναμένεται να χρονοτριβήσει. Εφόσον προκύψει ο προπονητής που πληροί τα κριτήρια, θα γίνει άμεσα κίνηση σύναψης συνεργασίας.

Ποια είναι τα βασικά κριτήρια που τέθηκαν για τον νέο προπονητή; Η ισχυρή προσωπικότητα και να αντέχει στην πίεση. Δηλαδή να υπάρχει ο απόλυτος σεβασμός στο πρόσωπό του από ποδοσφαιριστές και όχι μόνο αλλά και να μην λυγίζει με το πρώτο πρόβλημα ή την κριτική που ενδεχομένως να ασκηθεί στο πρόσωπό του. Παράλληλα, εάν δούλεψε σε ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό θα είναι πολύ σημαντικό. Η δουλειά που επιτέλεσε προηγουμένως, να «μιλά» και να επιβεβαιώνει πως είναι σε θέση να παράγει έργο και να βάλει στον δρόμο των επιτυχιών την Ομόνοια. Επιπλέον, η προσπάθεια επικεντρώνεται σε τεχνικό που θα ταιριάζει στην αγωνιστική φιλοσοφία και στο DNA της Ομόνοιας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τι ισχύει με δεξιό μπακ και οι προτεραιότητες του Λάρκου

Όσον αφορά στον προγραμματισμό, αυτός συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Ενδέχεται να προκύψουν μετεγγραφές ποδοσφαιριστών πριν την πρόσληψη προπονητή. Ήδη με κάποιους προχώρησαν οι επαφές και είναι θέμα χρόνου να αποσπάσουν και την υπογραφή τους (βλέπε Τιάγκο). Σύντομα και πολύ περισσότερο αρχές Ιουνίου θεωρείται βέβαιο πως θα προκύψουν ανακοινώσεις μετεγγραφών.

Διαβάστε επίσης: Ομονοιάτης με τέσσερα χρόνια καθυστέρηση!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ