aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η ενδεκάδα Ευρώπης του Μπεργκ

Ομόνοια: Η ενδεκάδα Ευρώπης του Μπεργκ

Στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα μπαίνει για να ταξιδέψει η Ομόνοια αύριο, ώστε να αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό Πειραιώς σε φιλικό που διευθετήθηκε μετά τον ορισμό του τελικού κυπέλλου Ελλάδος για τις 30 Αυγούστου.

Το δυνατό τεστ έχει διευθετηθεί για την Τετάρτη, 29 Ιουλίου και θα διεξαχθεί στο «Προπονητικό Κέντρο Ρέντη» (19:00), κεκλεισμένων των θυρών. Η αποστολή της Ομόνοιας θα αναχωρήσει από τον Κύπρο αύριο στις 15:45 και θα επιστρέψει το πρωί της Πέμπτης.

Οι πράσινοι έψαχνα δυνατούς αντιπάλους καθώς αναβλήθηκε το ταξίδι προετοιμασίας για την Σλοβενία λόγω κορωνοϊού και οι ερυθρόλευκοι του Πειραιά είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τον Μπεργκ να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα, να κρατήσει την ομάδα του σε ψηλό αγωνιστικό επίπεδο και να κάνει την… πρόβα τζενεράλε ενόψει των πρώτων επισήμων αγώνων.

Διαβάστε επίσης: Ανακοινώθηκαν οι λεπτομέρειες για το φιλικό με τον Ολυμπιακό Πειραιώς

Ο Νορβηγός έδειξε κάποια στοιχεία για τα πλάνα του από τα φιλικά που πραγματοποιήθηκαν στο νησί μας, κόντρα σε Δόξα, Άρη και Εθνικό, καθώς κάποιοι ποδοσφαιριστές θεωρούνται σίγουροι πως θα πάρουν φανέλα βασικού στο πρώτο παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα διεξαχθεί στις 18-19 Αυγούστου (1ο προκριματικό).

Κάτω από τα δοκάρια θα επιστρέψει ο Φαμπιάνο ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος να… κατεβάσει τα ρολά. Απ’ κει και πέρα, Λανγκ και Λούφτνερ θα παραταχθούν, όπως πάντα άλλωστε, στο κέντρο της άμυνας, ενώ στα άκρα θα δούμε ξανά τους Λέτσγιακς-Μαυρία. Στο κέντρο οι Γκόμεθ-Γκόμες είναι επίσης ετοιμοπόλεμοι, ενώ στην μεσοεπιθετική γραμμή οι Μποτεάκ-Παπουλής-Τιάγκο-Ντάρμπισαϊρ έχουν «καπαρώσει» επίσης θέση στο αρχικό σχήμα.

Αναμφίβολα, οι 10 στους 11 είναι οι ίδιοι ποδοσφαιριστές που ανέβασαν την Ομόνοια στην πρώτη θέση κατά την λήξασα σεζόν, ενώ ο Ελλαδίτης πρώην παίκτης του Απόλλωνα, δείχνει έτοιμος από τα φιλικά αφού σκόραρε ήδη τρία γκολ και μοίρασε άλλο ένα.

Με… φόρα άρχισε και Κακουλλής στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, ωστόσο ο Μπεργκ πιθανόν να στηριχτεί στην εμπειρία του Άγγλου στράικερ, αν βέβαια δεν αποκτηθεί ο επιθετικός που ψάχνει η ομάδα προγραμματισμού (αναλόγως και την ετοιμότητα του).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ