aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η ελπίδα του Μπεργκ και η «καλησπέρα» του Ακιντόλα

Ομόνοια: Η ελπίδα του Μπεργκ και η «καλησπέρα» του Ακιντόλα

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Δεν την έπαιρνε για νέο στραβοπάτημα την Ομόνοια και το ήξερε. Μετά το «χαστούκι» από τον Εθνικό αλλά και την ισοπαλία με την ΑΕΛ, οι πράσινοι είχαν ανάγκη να σηκώσουν κεφάλια και να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Αρχικά, εξασφάλισαν το εισιτήριο για τους «4» του κυπέλλου, όμως για να μην χάσουν επαφή με την κορυφή, η νίκη με την ΕΝΠ ήταν μονόδρομος. Οι «βυσσινί»… πλήρωσαν τα σπασμένα και το «τριφύλλι» ξέσπασε με τριάρα αλλά και με πολύ καλή εμφάνιση.

Ο Μπεργκ μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι ποδοσφαιριστές του, και εξέφρασε την ευχαρίστηση του γι’ αυτό όπως επίσης και την αισιοδοξία-ελπίδα του πως το κακό διάστημα που κατέγραψε η ομάδα του, έχε περάσει ανεπίστρεπτη. Αναμφίβολα πρόκειται για μια νίκη ηρεμίας, εννέα μέρες πριν το μεγάλο ραντεβού με τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Μπεργκ: «Ο Λοΐζου μπορεί να γίνει καλός παίκτης. Ο Κούσουλος είναι μηχανή»

Μποτεάκ και Ακιντόλα είχαν κέφια στο παιχνίδι με την ΕΝΠ (χωρίς να αδικούμε την συνολική προσπάθεια), και σε αρκετές περιπτώσεις συνδυάστηκαν εξαιρετικά και αποτελεσματικά με τη μπάλα να φτάνει με ευκολία στην αντίπαλη εστία αλλά και στον Ντάρμπισαϊρ. «Στο πρώτο μέρος με καλύτερη συγκέντρωση θα πετυχαίναμε περισσότερα γκολ», δήλωσε εύστοχα ο Μπεργκ καθώς στο πρώτο 45λεπτο κάποιες φάσεις χάθηκαν στο… παρά πέντε από τους ποδοσφαιριστές του.

Όσον αφορά στον Νιγηριανό, έδειξε με το «καλημέρα» καλά στοιχεία όταν πήρε λεπτά συμμετοχής με τον Ολυμπιακό και τον Εθνικό, καθώς διαθέτει ποιότητα και σβελτάδα. Στο ντέρμπι με την ΑΕΛ δεν έπιασε ψηλά επίπεδα απόδοσης, ενώ στο ματς με τους «βυσσινί» ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος και ανεβασμένος, και κέρδισε αρκετές φορές το χειροκρότημα. Αν και μετρά περίπου 20 μέρες στη Κύπρο, μας… συστήθηκε νωρίς-νωρίς, έδειξε πως προσαρμόστηκε στα δεδομένα της νέας του ομάδας, και αυτό σίγουρα θα βοηθήσει ενόψει των μαζεμένων ντέρμπι στα πλέι οφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ