aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η ευκαιρία για τις «ρεζέρβες» και ο «Τζίμης»

Ομόνοια: Η ευκαιρία για τις «ρεζέρβες» και ο «Τζίμης»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Να μια ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίζονται πολύ στο πρωτάθλημα ιδιαίτερα τελευταία που ο Μπεργκ αγωνίζεται με την ίδια ενδεκάδα. Οι πράσινοι, λοιπόν, όπως ενημέρωσαν, διευθέτησαν για σήμερα φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Ομόνοια Ψευδά. Θα διεξαχθεί στο «Ηλίας Πούλλος», θα αρχίσει στις 12:30 και θα είναι κλειστό για τα ΜΜΕ και τον κόσμο. Ο Μπεργκ, πέρα από τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίζονται πολύ, ενδέχεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε κάποιους νεαρούς.

Πρόβλημα στον προσαγωγό αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Χριστοφή, γι’ αυτό και έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι με το Παραλίμνι. Ο διεθνής επιθετικός, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και σήμερα, το πολύ μέχρι αύριο, η Ομόνοια θα είναι σε θέση να ενημερώσει για τη σοβαρότητα του προβλήματος και το διάστημα αποχής του. Εκτιμάται ότι δεν θα είναι σίγουρα διαθέσιμος για το επικείμενο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Το ισχυρό χαρτί της Ομόνοιας στο φετινό πρωτάθλημα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ