aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η εμπιστοσύνη του Μπεργκ στον Τζιωνή

Ομόνοια: Η εμπιστοσύνη του Μπεργκ στον Τζιωνή

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

«Ο Τζιωνής με εντυπωσίασε», είχε πει χαρακτηριστικά ο Μπεργκ αμέσως μετά το τέλος του πρώτου αγώνα κυπέλλου με τον Ερμή, στις 15 Ιανουαρίου. Στην πρόσφατη διαδικτυακή συνέντευξή του ο Νορβηγός προπονητής είχε κάνει αναφορά στο όνομα του Τζιωνή ως μια από τις επιλογές στη μεσαία γραμμή. Τοποθετήσεις από τον προπονητή της Ομόνοιας που φανερώνουν ότι στηρίζει τον 18χρονο άσο και παράλληλα δείχνει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Ο Τζιωνής είναι από τα νεαρά ταλέντα της Ομόνοιας, η οποία επενδύει στο πρόσωπό του, και αναμένεται να πάρει ευκαιρίες, τόσο με την πιθανή επανέναρξη του πρωταθλήματος όσο και στις επόμενες περιόδους. Σε σχέση με πέρσι, ο νεαρός μεσοεπιθετικός φάνηκε πολύ πιο δυνατός σωματικά και δίπλα σε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, του οποίους διαθέτει φέτος το «τριφύλλι», έχει πολύ περισσότερα να δώσει.

Διαβάστε επίσης: Η πιο… ακριβή ενδεκάδα του κυπριακού πρωταθλήματος

Εξάλλου, την προσπάθεια για δωρεά 30.000 μασκών στα νοσοκομεία αναφοράς σε Ελλάδα και Κύπρο (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ελ. Αμμόχωστο) στηρίζει ο Μαρίνος Τζιωνής. Έκανε δώρο, ώστε να τεθεί σε δημοπρασία, η φανέλα του της σεζόν 2017-18, στηρίζοντας το #30K_masks_challenge, όπως σημειώνει η σελίδα CharityIdols στο Facebook.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Δανεικοί και γιατί όχι… αγύριστοι

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ