aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η εμπιστοσύνη θα τον ωριμάσει

Ομόνοια: Η εμπιστοσύνη θα τον ωριμάσει

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Πέραν από τους βαθμούς, το μόνο που μπορεί να κρατήσει η Ομόνοια από το παιχνίδι με τον Ερμή, είναι η παρουσία του Μαρίνου Τζιωνή η οποία συνδυάστηκε από ένα ωραίο γκολ, με το οποίο άνοιξε τον δρόμο για το σημαντικό «διπλό».

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, στα 17,5 του χρόνια (16.7.2001), παίρνει τις ευκαιρίες του και δεν τις αφήνει να πάνε χαμένες. Ήταν η πέμπτη του συμμετοχή στην πρώτη ομάδα, από τις οποίες οι τρεις ως βασικός, με συνολικό χρόνο παρουσίας 313 λεπτά. Πέτυχε δύο γκολ, ένα επί του Απόλλωνα, που στο τέλος δεν είχε αντίκρισμα, αφού η Ομόνοια έχασε και το προχθεσινό. Ο νεαρός άσος, μετρά και 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Νέων κάτω των 19 ετών, πετυχαίνοντας μάλιστα και 8 γκολ. Επίσης, δύο παρουσίες στο κύπελλο με τη Νέων και μια ως αλλαγή με την πρώτη ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ίσως η χειρότερη εμφάνιση με Αναστασίου, αλλά…

Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Τζιωνή από τον προπονητή του, είναι αυτό που χρειάζεται για να ωριμάσει ποδοσφαιρικά και η βελτίωσή τους είναι συνεχής. Ο Αναστασίου ξέρει από μικρούς και δείχνει μέσα από τον χρόνο που δίνει στον Τζιωνή, να θέλει να τον διαχειριστεί αναλόγως, αφού οι ρυθμοί στην ανδρική ομάδα είναι πολύ διαφορετικοί απ’ αυτή στη Νέων.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Προσεγγίστηκε άτομο, συνεχείς οι διεργασίες

Στην Ομόνοια επενδύουν στα τμήματα υποδομής και το δείχνουν έμπρακτα, με τη δουλειά που γίνεται στην ακαδημία αλλά και με μετεγγραφές νεαρών παικτών από άλλες ακαδημίες. Γίνεται προσπάθεια ώστε, τα προσεχή χρόνια στην πρώτη ομάδα να βρίσκονται αρκετοί Κύπριοι, οι οποίοι θα αποτελούν βασικές επιλογές και όχι απλώς να κατέχουν θέση στο ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ