aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η εμπιστοσύνη και η μονιμοποίησή τους

Ομόνοια: Η εμπιστοσύνη και η μονιμοποίησή τους

Γκόμεθ μέσα, Μπασιρού μέσα, Ντίσκερουντ μέσα. Τρεις ποδοσφαιριστές βαρόμετρο για τη μεσαία γραμμή της Ομόνοιας, οι οποίοι στο τελευταίο ματς με τον Ολυμπιακό κανείς τους δεν ήταν στο αρχικό σχήμα.

Για το προσεχές ντέρμπι με τον Απόλλωνα, όμως, είναι διαθέσιμοι και φαντάζει δύσκολο έως απίθανο να μην είναι στην ενδεκάδα. Οι δύο πρώτοι θα καλύψουν τις θέσεις στον άξονα και ο τρίτος της παρέας τη θέση στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.

Για εκεί ήλθε στην Ομόνοια και εκεί προορίζεται ο Νορβηγό-Αμερικανός άσος. Την ίδια ώρα, ο Μπεργκ καλείται να καταλήξει και στους υπόλοιπους που θα αρχίσουν το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, ιδιαίτερα στο κέντρο της άμυνας. Γιατί κακά τα ψέματα το βάλε – βγάλε από παιχνίδι σε παιχνίδι επηρεάζει τη συνοχή της ομάδας.

Η εμπιστοσύνη σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και η μονιμοποίησή τους στο αρχικό σχήμα, κρίνεται απαραίτητη για να μπορέσει η Ομόνοια να δέσει ως σύνολο, να βρει ρυθμό και να ανεβάσει αλλά και να σταθεροποιηθεί σε υψηλές πτήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ