aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η δυσκολία με Ακιντόλα και η εξάντληση όλων των περιθωρίων

Ομόνοια: Η δυσκολία με Ακιντόλα και η εξάντληση όλων των περιθωρίων

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Οι προπονήσεις της Ομόνοιας άρχισαν και σιγά – σιγά μπαίνει το νερό στ’ αυλάκι της ποδοσφαιρικής περιόδου 2020-21. Ο Χένινγκ Μπεργκ προπόνησε και χθες τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι καλούνται να μπουν στη ρουτίνα της καθημερινής σκληρής δουλειάς, έτσι ώστε να αποκτήσουν τα εφόδια που χρειάζονται για ένα μεγάλο διάστημα στη νέα σεζόν. Ταυτόχρονα θα πρέπει να ρυθμιστούν και οι εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν τόσο με τον σχεδιασμό σε έμψυχο δυναμικό όσο και με τη διαδρομή μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Επιθετικό με τα λεφτά του Μίκου που «ψάχνεται»

Το μετεγγραφικό σκηνικό δεν διαφοροποιήθηκε καθόλου τις τελευταίες ημέρες. Ο Φώτης Παπουλής υπέγραψε, ανακοινώθηκε και προπονείται κανονικά, αλλά δεν μπορούσε να ισχύσει το ίδιο για τον Κίκο, αφού, αν κι επέστρεψε στην Κύπρο, είναι σε αυτοπεριορισμό. Σύμφωνα με τις νέες οδηγίες του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, επειδή προέρχεται από χώρα που δεν περιλαμβάνεται στον Κατάλογο Α και Β θα πρέπει να μπει σε αυτοπεριορισμό για δύο εβδομάδες. Αν αληθεύουν οι πληροφορίες ότι ήρθε στην Κύπρο την περασμένη Παρασκευή, τότε θα μπορέσει να μπει στη διαδικασία των εργομετρικών εξετάσεων και των προπονήσεων στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Απ’ εκεί και πέρα, προτεραιότητα στον σχεδιασμό των «τριφυλλοφόρων» αποτελεί η παραμονή του Ακιντόλα. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Μπεργκ επιθυμεί να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για να συνεχίσει να φορά την πράσινη φανέλα. Εφόσον τα χρονικά περιθώρια υπάρχουν, τότε θα κάνει υπομονή για να ξεκαθαρίσει το σκηνικό για τις προθέσεις της δανέζικης Μίντιλαντ, της ομάδας στην οποία ανήκει. Η αλήθεια είναι ότι θα είναι δύσκολο να μπει η Ομόνοια στη διαδικασία απόκτησης του Νιγηριανού εξτρέμ με ελευθέρα μετεγγραφή, αλλά όλα καταδεικνύουν ότι η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία μελετούν κάθε ενδεχόμενο και δεν πρόκειται να βιαστούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ