aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η δυσάρεστη κατάσταση και το μήνυμα του Αναστασίου

Ομόνοια: Η δυσάρεστη κατάσταση και το μήνυμα του Αναστασίου

Στα αγωνιστικά προβλήματα που ταλαιπωρούν την Ομόνοια στάθηκε ο προπονητής των πρασίνων, Γιάννης Αναστασίου στις δηλώσεις του ενόψει του ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Η αλήθεια είναι πως το «τριφύλλι» μοιάζει… ματιασμένο από τους πολλούς τραυματισμούς που προκύπτουν στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Η αρχή έγινε με τον Μότα ο οποίος έχασε το μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν (σ.σ. επέστρεψε αρχές του 2019 μετά από ένα σήριαλ με πολλά… επεισόδια), ενώ ακολούθησε και ο Χριστοφή ο οποίος βρίσκεται πλέον στο στάδιο της αποθεραπείας του.

Οι μικροτραυματισμοί των Γκαφούρ, Μανρίκε, Εντρένα, Λόρα, Ζίβετς, Ντάρμπισαϊρ, Ατζαγκούν προστέθηκαν στην λίστα του ιατρικού τιμ, ωστόσο ο Ελλαδίτης κόουτς φρόντισε να ενημερώσει από τις πρώτες μέρες παρουσίας του στους πράσινους πως η φυσική κατάσταση της ομάδας δεν ήταν και η καλύτερη. Βέβαια, η κατάσταση έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό, αφού ο εν λόγω παράγοντας έχει βελτιωθεί.

Διαβάστε επίσης: Αναστασίου: «Δεν υπάρχουν τρομερές διαφορές με τον Απόλλωνα»

Η ομάδα της πρωτεύουσας κατάφερε να εξασφαλίσει θέση στην πρώτη εξάδα και πλέον έχει μπροστά της 10 ντέρμπι μέσω των οποίων θα προσπαθήσει να πάρει το καλύτερο δυνατό. Ο δρόμος για την Ευρώπη είναι απομακρυσμένος όχι όμως αποκλεισμένος για τους πράσινους. Ο Αναστασίου στο παρών στάδιο δεν υπολογίζει τους Χριστοφή, Εντρένα, Λόρα, Ζίβετς και Παναγή, ενώ ο τελευταίος είναι το τελευταίο πρόβλημα που προέκυψε στις τάξεις των πρασίνων.

Ο κόουτς του «τριφυλλιού» ανέφερε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά: «Το μόνο που θέλω είναι να μην παρουσιάζονται απρόοπτα και τραυματισμοί, γιατί μας κάνει να αλλάζουμε το πλάνο μας. Αυτοί που είναι διαθέσιμοι είναι σε καλή κατάσταση και το κυριότερο είναι να τους κρατήσουμε σε εγρήγορση γιατί όλοι θα χρειαστούν, τους το έχω πει. Να δίνουν το 100%».

Στα τελευταία παιχνίδια της, η Ομόνοια κάνει τουλάχιστον μια αναγκαστική αλλαγή, γεγονός που αναγκάζει τον Αναστασίου σε αλλαγή πλάνου κάτι το οποίο δεν είναι και ότι ευχάριστο για τον κάθε προπονητή. Παράλληλα, σύμφωνα με την πιο πάνω δήλωση του, έστειλε μήνυμα στους παίκτες του πως θα χρειαστούν ενόψει της συνέχειας. Ο ανταγωνισμός που δημιουργείται στο ρόστερ των πρασίνων σαφώς και αποτελεί ευεργετικό παράγοντα, ώστε όλοι τους να δίνουν το 100%. Εξάλλου, η μπάλα για να δώσουν… απαντήσεις για μια άσχημη σεζόν, είναι στα πόδια τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ