aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η δράση των τμημάτων του Σωματείου, νίκες σε ποδόσφαιρο, βόλεϊ, φούτσαλ και eSports

Ομόνοια: Η δράση των τμημάτων του Σωματείου, νίκες σε ποδόσφαιρο, βόλεϊ, φούτσαλ και eSports

Έξι τμήματα του Σωματείου της Ομόνοιας είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις την εβδομάδα που μας πέρασε. Πρόκειται για το ποδοσφαιρικό τμήμα (ανδρών και γυναικών), το πετοσφαιρικό (ανδρών και γυναικών), φούτσαλ και eSports. Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι πράσινοι ενημερώνουν τους φίλους της ομάδας για την δράση των τμημάτων τους.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – ΑΝΔΡΕΣ

Την ήττα με 0-1 από τον ΑΠΟΕΛ γνώρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ και σε συνδυασμό με 1-1 του πρώτου αγώνα έμεινε εκτός της συνέχειας του κυπέλλου. Τον αγώνα έκρινε το γκολ του Ζαμπάλα στο 81’. Δοκάρι είχαμε με τον Τζιωνή στο 75′.

Για το πρωτάθλημα ήρθε η νίκη με 1-2 επί της ΑΕΛ για την 3η αγωνιστική της β’ φάσης. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 3’ με τον Τεϊσέιρα και ο Λοϊζου έφερε το ματς στα ίσα με υπέροχη ενέργεια και σουτ στο 24’. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Τσέποβιτς. Το «τριφύλλι» παρέμεινε στην κορυφή και έχει πλέον 63 βαθμούς, τέσσερεις περισσότερους από ΑΕΛ και Απόλλωνα.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Νικήτρια στο ματς της 4ης αγωνιστικής της β’ φάσης του πρωταθλήματος για τον πρώτο η ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας με 7-1. Για την ομάδα μας σκόραραν οι Παναγιώτου, Ευθυβούλου (2), Τόμα (2), Παπαδοπούλου ενώ ένα τέρμα σημειώθηκε με αυτογκόλ. Το «τριφύλλι» εξακολουθεί να βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς.

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Η ομάδα μας έχασε 0-3 σετ από την Ανόρθωση για την 11η αγωνιστική. Το «τριφύλλι» παρέμεινε στην 3η θέση με 20 βαθμούς.

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ – ΑΝΔΡΕΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ 2020-21 Η ΟΜΟΝΟΙΑ! Επικράτησε 0-3 σετ της Αναγέννησης Δερύνειας και με 20 νίκες σε 20 νίκες εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο!

ΦΟΥΤΣΑΛ

Με νίκη 5-0 προχώρησε η ομάδα μας και προκρίθηκε στον τελικό με δυο νίκες επί της ΑΕΛ. Σκόρερ οι Χρίστος Στυλιανού (2), Πρέα, Σάββας Καραγιάννης και Τάχα Ελ Κέμπε. Επίσης, ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ 5-2 για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σκόρερ οι Κωνσταντίνος Ιακώβου (2), Χρίστος Στυλιανού , Πρέα και Νεόφυτος Λακουφής. Η ομάδα μας βρίσκεται στη 2η θέση με 25 βαθμούς, στο -3 από τον ΑΠΟΕΛ έχοντας όμως ένα αγώνα λιγότερο.

eSports

Η ομάδα μας κέρδισε κατά σειρά τη Βέροια (1-0), την Τούμπα (0-3) και την Ομόνοια Ψευδά (4-1) ενώ έφερε ισοπαλία 0-0 με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα. Στο κύπελλο εξήλθε ισόπαλη 1-1 με τον Τούμπα και κατάφερε να περάσει στα πέναλτι με 4-3! H OMONOIA είναι στη 3η θέση με 38 βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ