aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η δίψα είναι μεγάλη και το δείχνει

Ομόνοια: Η δίψα είναι μεγάλη και το δείχνει

Όσο περνούν οι αγώνες, όλο και αποτυπώνεται σε μεγαλύτερο βαθμό το στίγμα του Νιλ Λένον στο παιχνίδι της Ομόνοιας. Επιθετικό ποδόσφαιρο σε υψηλή ένταση, φτιάχνει πολλές ευκαιρίες και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα παραγωγική. Το έκανε απέναντι σε μεγαλύτερες ομάδες από την ΠΑΕΕΚ, όμως και η παρουσία της στο πρόσφατο παιχνίδι ήταν ενδεικτική της αλλαγής φιλοσοφίας που επέφερε ο Ιρλανδός προπονητής.

Η Ομόνοια αξιοποιεί την ταχύτητα των ακραίων επιθετικών, αλλά προσπαθεί και παίζει και κάθετα. Εκδηλώνει επιθετικές προσπάθειες με διάφορους τρόπους, η μπάλα φθάνει ορθόδοξα στην αντίπαλη περιοχή κάνοντας το έργο των επιθετικών να φαίνεται εύκολο.

Γενικώς οι πράσινοι δείχνουν διψασμένοι και αποφασισμένοι για να κλείσουν επιτυχώς τη σεζόν με την κατάκτηση του κυπέλλου, μετριάζοντας ως ένα βαθμό την κακή πορεία τους στο πρωτάθλημα. Δείχνουν έτοιμοι για τον στόχο τους, με τον Λένον να τους έχει όλους στην τσίτα, αλλά και προσγειωμένους. Ο 50χρονος προπονητής γνωρίζει πως σ’ έναν τελικό οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος. «Ο τελικός θα είναι διαφορετικό ματς», είπε αμέσως μετά το παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ.

Ο Λένον είχε την ευκαιρία να πάρει άλλη μία γεύση από τον αντίπαλο της ομάδας του στον τελικό κυπέλλου. Παρακολούθησε και τον χθεσινοβραδινό αγώνα του Εθνικού με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ, θέλοντας να έχει πλήρη εικόνα για τον αντίπαλο. Την ίδια ώρα, αναμένει την εξέλιξη με τους τραυματίες Μάταβζ και Λέσγιακς. Ο τελευταίος παρουσιάζει συνεχή βελτίωση και όλο και αυξάνονται οι πιθανότητες να δηλώσει «παρών» στον τελικό. Όσο για τον Σλοβένο, είναι πρόωρο να γίνει ασφαλής εκτίμηση. Κρίνεται ως εξαιρετικά αμφίβολος και περί τα τέλη της εβδομάδας ίσως να διαφανεί εάν θα προλάβει τον τελικό. Καμία ανησυχία για τους Φαμπιάνο, Λανγκ και Χούμποτσαν.

Σε ελεύθερη προπώληση θα διατίθενται από σήμερα τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου για τους φίλους της Ομόνοιας. Όπως ενημέρωσε ο σύλλογος, εισιτήρια υπάρχουν μόνο για τη βόρεια κερκίδα αφού στην ανατολική εξαντλήθηκαν. Την ίδια ώρα, οι πράσινοι αναμένουν τη θέση του Εθνικού για παραχώρηση ή όχι της νότιας εξέδρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ