aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Η διπλή αξία της γλυκιάς «εκδίκησης»

Oμόνοια: Η διπλή αξία της γλυκιάς «εκδίκησης»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Στην άκρη –έστω και για λίγο– μπαίνει το κύπελλο με τον Εθνικό Άχνας, αφού υπάρχει και ο επαναληπτικός αγώνας σε μια εβδομάδα και η προσοχή της Ομόνοιας επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα, στο ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ.

Ένα παιχνίδι που άπαντες στο «τριφύλλι» στέκονται περισσότερο στη σημασία ενδεχόμενης νίκης, καθώς θα επιτρέψει στην ομάδα να πάρει μια γλυκιά «εκδίκηση» για την ήττα στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και παράλληλα θα την διατηρήσει σε απόσταση βολής από την κορυφή, «υποσκελίζοντας» στη βαθμολογία τους γαλάζιους της Λεμεσού. Αυτομάτως θα επιδράσει και θετικά στην ψυχολογία των παικτών ενόψει της δύσκολης συνέχειας που τους περιμένει και στους δύο θεσμούς.

Είναι λοιπόν αναμφίβολα ένα σημαντικό παιχνίδι για την πορεία της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα, με την κατάκτηση του τριπόντου να έχει διπλή αξία, αφού θα είναι σε βάρος ενός αντιπάλου με τους ίδιους στόχους και πορεία, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα θα φέρει την… καταστροφή.

Κι αυτό είναι κάτι που φρόντισε να επισημάνει με χθεσινές του τοποθετήσεις και ο εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου, Ανδρέας Δημητρίου: «Ξεκάθαρος στόχος μας είναι η νίκη. Δεν είναι καθοριστικό το ματς, αλλά είναι σημαντικό. Θέλουμε να… απαντήσουμε στο αποτέλεσμα του πρώτου γύρου όπου χάσαμε στο Τσίρειο. Έχουμε πολύ μεγάλη διάθεση. Τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι να τα καταφέρουν, να κερδίσουν αυτό το ντέρμπι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ