aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η διοίκηση δεν του χαλά χατίρι...

Ομόνοια: Η διοίκηση δεν του χαλά χατίρι…

«Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να τα καταφέρεις» υποστηρίζει ο σπουδαιότερος βραζιλιάνος συγγραφέας Πάουλο Κοέλιο και στην περίπτωση της Ομόνοιας με τον Καζ Σοκολόφκσι, το συγκεκριμένο απόφθεγμα ταιριάζει γάντι.

Η πρόσληψη του Πολωνού τεχνικού στο πόστο του βοηθού προπονητή αποτελούσε από την πρώτη στιγμή διακαή πόθο του Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος πρόσφατα είχε δηλώσει σε ιστοσελίδα της πατρίδας του ότι «Συνήθιζα να δουλεύω με τον Σοκολόφσκι και θέλω να τον φέρω μαζί μου».

Η διοίκηση της Ομόνοιας, λοιπόν, δεν χάλασε το χατίρι στον Νορβηγό κόουτς και μετά από αρκετές διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Στάμπαεκ, επήλθε συμφωνία και ο 56χρονος Σοκολόφκσι είναι και επίσημα από χθες το δεξί χέρι του Μπεργκ στο «τριφύλλι».

Θα είναι η πέμπτη συνεργασία των δύο ανδρών, μετά από την κοινή τους θητεία σε Λιν, Λέγκια, Βιντεότον και Στάμπαεκ. Δεν έχει γίνει γνωστό κατά πόσο η νορβηγική ομάδα πήρε χρήματα ως αποζημίωση από την Ομόνοια για να αποδεσμεύσει τον Σοκολόφσκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ