aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η δική της ανάσταση πότε θα έρθει;

Ομόνοια: Η δική της ανάσταση πότε θα έρθει;

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Άλλη μια σεζόν, από τις πολλές των τελευταίων χρόνων, έχει ολοκληρωθεί πρόωρα για την Ομόνοια αφού έμεινε πολύ νωρίς χωρίς στόχους. Τώρα, τις γιορτές του Πάσχα και με την Ανάσταση του Κυρίου, ο κόσμος της ομάδας διερωτάται πότε θα έρθει και η ανάσταση της Ομόνοιας.

Πότε, επιτέλους, θα δει την ομάδα του να επιστρέφει στο προσκήνιο, να πρωταγωνιστεί και να διεκδικεί τίτλους. Η φράση «φέτος θα είναι αλλιώς» έχει ακουστεί αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια αλλά μόνο στα λόγια. Στην πράξη αδυνατεί να την υλοποιήσει η ομάδα, αφού τα λάθη, κυρίως στον σχεδιασμό του καλοκαιριού, είναι επαναλαμβανόμενα.

Η ανάληψη του ποδοσφαιρικού τμήματος από την εταιρεία, με επενδυτή τον Σταύρο Παπασταύρου περίπου πριν από ένα χρόνο, αύξησε τις προσδοκίες αφού επήλθε η οικονομική ηρεμία και ο σύλλογος μπήκε σε πλήρη επαγγελματική βάση. Πλέον, στην Ομόνοια δηλώνουν πως έμαθαν από τα λάθη τους και είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην δημιουργία ισχυρού συνόλου.

Εναποθέτουν τις ελπίδες τους στους ανθρώπους που εμπιστεύθηκαν πρόσφατα. Αυτούς που κάνουν τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, προσδοκώντας πως θα πετύχουν αυτή τη φορά στις επιλογές ποδοσφαιριστών. Ο Παπασταύρου τούς έδωσε όλα τα εφόδια και η μπάλα έχει μεταφερθεί στα δικά τους πόδια. Αν έφθασε η ώρα της ανάστασης για την Ομόνοια, οι φίλοι της θα το διαπιστώσουν τους επόμενους μήνες, ίσως και του χρόνου τέτοια περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ