aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η διάψευση Παπασταύρου, η επιβεβαίωση και η αποκάλυψη Λάρκου

Ομόνοια: Η διάψευση Παπασταύρου, η επιβεβαίωση και η αποκάλυψη Λάρκου

Μίλησε για όλα και ξεκαθάρισε αρκετά κεφάλαια ο Σταύρος Παπασταύρου το μεσημέρι της Παρασκευής. Αρχές της εβδομάδες έγινε γνωστό πως ο πρόεδρος της Ομόνοιας θα μιλήσει στα ΜΜΕ και αυτό ανακούφισε τον κόσμο της ομάδας καθώς θα έπαιρνε απαντήσεις σχετικά με τα θέματα που βρίσκονται στο προσκήνιο. Τι κρατάμε από τις τοποθετήσεις του διοικητικού ηγέτη των πρασίνων; Τι αποκάλυψε και τι άφησε να εννοηθεί; Η ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy, κατέγραψε πιο κάτω τα πιο σημαντικά σημεία από τις τοποθετήσεις του προέδρου του «τριφυλλιού».

Ο Αναστασίου μένει και στηρίζεται πλήρως από το Δ.Σ.

Μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα των πρασίνων δημιουργήθηκε αρνητικό κλίμα προς τον προπονητής της ομάδας Γιάννη Αναστασίου και η απάντηση σχετικά με την παραμονή του ή όχι στον πάγκο του «τριφυλλιού» αναμενόταν με μεγάλη ανυπομονησία. Ο πρόεδρος της Ομόνοιας σε μια κίνηση… ματ απάντησε ξεκάθαρα καθώς έκανε την εμφάνιση του με τον κόουτς στο πλευρό του γεγονός που απέδειξε πως κανένα θέμα δεν τέθηκε. Ο Αναστασίου έχει την στήριξη του Παπασταύρου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και έβαλε τέλος στα όποια σενάρια είχαν δημιουργηθεί.

Υπήρχε… φωτιά για Αναστασίου-Λάρκου

Οι πληροφορίες έκαναν λόγο πως δεν υπάρχει απόλυτη ταύτιση απόψεων μεταξύ του διευθυντή ποδοσφαίρου Νεόφυτου Λάρκου και του προπονητή, Γιάννη Αναστασίου. Με… περίτεχνες ντρίπλες οι τρεις άντρες μπορεί να το επιβεβαίωσαν εν μέρει, όμως έκαναν ξεκάθαρο πως βάζουν το καλό της Ομόνοιας πάνω από οτιδήποτε. Μάλιστα, ο Κύπριος επενδυτής είπε: «Αν συμφωνούν πάντα τότε θα πρέπει να απολύσω κάποιον. Γιατί να πληρώνω δύο αν συμφωνούν; Αυτός είναι ο τρόπος για να δουλεύουν σωστά. Εμένα δεν με πειράζει».

Συζητήσεις και Δικαστήρια με την PrimeTel

Το Δ.Σ. της Ομόνοιας έκρινε με βάση των χρημάτων που αμείβονται οι άλλες ομάδες από τις τηλεοπτικές πλατφόρμες, πως οι πράσινοι αδικούνται. Έτσι έγιναν προσπάθειες για να διακοπεί η συνεργασία, η υπόθεση οδηγήθηκε στο Δικαστήριο, ενώ οι δύο πλευρές συνεχίζουν τις συζητήσεις ώστε να βρουν συμφέρουσα -και για τις δύο- λύση.

Γηπεδικό και Χαλεπανιές

Ο Σταύρος Παπασταύρου αποκάλυψε πως χτύπησε την πόρτα της Τράπεζας Κύπρου για τις Χαλεπανιές την οποία όμως βγήκε (σχεδόν) κλειστή. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως πήρε τηλέφωνα, έγιναν 2 συναντήσεις, έστειλε emails τα οποία ωστόσο δεν απαντήθηκαν εδώ και περίπου ένα χρόνο. Όσον αφορά το Μακάρειο, γίνονται ακόμη συζητήσεις με τον ΚΟΑ για χρησιμοποίηση του, οι οποίες βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο. Τέλος, έγινε ξεκάθαρο πως επιθυμία στο πράσινο οικοδόμημα είναι να παραμείνει στη Λευκωσία η έδρα της ομάδας.

Μετεγγραφές και… ξεσκαρτάρισμα

Ο Νεόφυτος Λάρκου πήρε το λόγο και απάντησε πως αρχικά θα γίνουν 7 μετεγγραφές, έχουν κλείσει και οι θέσεις στις οποίες θα ενισχυθεί η Ομόνοια, ενώ έχουν εντοπιστεί 4 εξ αυτών οι οποίοι χαρακτηρίζονται δύσκολες περιπτώσεις. Επίσης, αποφασίστηκε κατά 90% ποιοι ποδοσφαιριστές θα αποτελέσουν παρελθόν. Τέλος, ανάλογα με τις ανάγκες και την πορεία της μετεγγραφικής περιόδου, η Ομάδα Προγραμματισμού θα κινηθεί ανάλογα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ