aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η δεύτερη σεζόν παρουσίας στο πρωτάθλημα της ΚΟΠ

Ομόνοια: Η δεύτερη σεζόν παρουσίας στο πρωτάθλημα της ΚΟΠ

Η Ομόνοια τη δεύτερη σεζόν παρουσίας στο πρωτάθλημα της ΚΟΠ (1954-55). Από αριστερά: Ζαχαριάδης, Ψύλλος, Γιωρκάτζιης, Γιάννος, Μιχ. Χριστοφή, Τ. Αντωνίου, Σωτηράκης, Τσιαλής, Λυμπουρής, Κώτσιος, Σκέττος και ο προπονητής, Πάμπος Αβρααμίδης.

Στη 2η παρουσία της στην ΚΟΠ η Ομόνοια γινόταν ολοένα και πιο δημοφιλής, ενώ παρουσιάστηκε αγωνιστικά βελτιωμένη. Παράλληλα χρησιμοποιούσε τις εμπειρίες που αποκόμιζε για να εντοπίζει τους τομείς που θα έπρεπε να δώσει περισσότερο βάρος. Επίσης, επεδίωκε τη σταδιακή ανανέωση του ρόστερ της και προσπαθούσε να βρει λύσεις στα προβλήματα που υπήρχαν σε αθλητικές εγκαταστάσεις, αθλητικό υλικό και συνθήκες προπόνησης/αγώνων, έχοντας ως επιδίωξη τα επόμενα χρόνια να ανέβει στην κορυφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Χαρακτηριστικό εκείνης της περιόδου ήταν το γεγονός πως πάρα πολλά παιδιά ήθελαν να ενταχθούν στην Ομόνοια. Για να μπορέσουν να αξιολογηθούν γίνονταν τέσσερις προπονήσεις την ημέρα υπό τις οδηγίες του Πάμπου Αβρααμίδη. Οι δύο γίνονταν στο παλιό ΓΣΠ, η μία σε διάφορα γήπεδα αναλόγως διαθεσιμότητας και η τελευταία της ημέρας στο προαύλιο του Σωματείου!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ