aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Η μπίλια γυρίζει για τη 15η θέση

Oμόνοια: Η μπίλια γυρίζει για τη 15η θέση

Από τη στιγμή που υπάρχει διαθέσιμη μία θέση στον κατάλογο Α για την Ομόνοια, θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα μείνει κενή. Προς το παρόν, οι θέσεις των 14 ξένων και κοινοτικών είναι συμπληρωμένες και μένει η 15η. Από τις τάξεις του συλλόγου της Λευκωσίας λέχθηκε πως δεν υπάρχει βιασύνη και ότι η απόφαση θα παρθεί αναλόγως των αναγκών που θα προκύψουν μέσω της προετοιμασίας και κυρίως των φιλικών. Προς το παρόν, όμως, κερδίζει έδαφος η απόκτηση μέσου με οργανωτικές ικανότητες για τη θέση του «οκταριού».

Οι Ενρίκες και Λοέ είναι πιο ικανοί στο ανασταλτικό παρά στο δημιουργικό κομμάτι και πέραν του Άλεξ Σοάρες δεν υπάρχει άλλη διαθέσιμη επιλογή για τον Χουάν-Κάρλος Ολίβα. Έτσι, ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας Άνχελ Γκόμεθ άρχισε ήδη να κοιτάζει στην αγορά για ποδοσφαιριστή με αυτά τα χαρακτηριστικά, χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορεί να ανατραπεί το σκηνικό. Μεσολαβεί διάστημα πέραν του ενός μηνός ώς την εκπνοή της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου και αν κριθεί αναγκαίο από τους καθ’ ύλην αρμόδιους, μπορεί να σημειωθεί αλλαγή πλεύσης.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Κούσουλος non stop, ηγέτης ο Γκαφούρ

Από εκεί και πέρα, αμέτρητα χιλιόμετρα, φιλικά «ξεμουδιάσματος» και δοκιμών είναι το σκηνικό στην Πολωνία για την Ομόνοια. Οι αγώνες με Βόλφσμπουργκ U23, Χάποελ Τελ Αβίβ και Χάποελ Χαντέρα δεν αποτελούν δείγμα συμπερασμάτων για τη δυναμική της νέας Ομόνοιας, αλλά το μόνο βέβαιο είναι πως οι πράσινοι δεν θα θυμίζουν σε τίποτα την ομάδα της προηγούμενης σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Όταν «λυθεί», μονταριστεί και πάρει μπρος ο Ματ

Κάτι, άλλωστε, απόλυτα φυσιολογικό, αφού η παρουσία αρκετών νέων αποκτημάτων και νέας τεχνικής ηγεσίας διαφοροποιεί την αγωνιστική εικόνα του τριφυλλιού. Ο Αραγονέζος τεχνικός σταδιακά θα αρχίσει να μοντάρει την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ