aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η μπίλια για Μποτεάκ σταμάτησε στις 69, έσβησε τη «μηχανή» Κούσουλος

Ομόνοια: Η μπίλια για Μποτεάκ σταμάτησε στις 69, έσβησε τη «μηχανή» Κούσουλος

Επανεμφάνιση του Έρικ Μποτεάκ στο αρχικό σχήμα της Ομόνοιας στο παιχνίδι με τον Εθνικό στο ΓΣΠ για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Χένινγκ Μπεργκ έδωσε φανέλα βασικού στο Γάλλο εξτρέμ για πρώτη φορά, σε αγώνα πρωταθλήματος, μετά τις 8 Νοεμβρίου και τον αγώνα με τη Δόξα. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής έπαιξε βασικός στις 26 Νοεμβρίου στο παχινίδι με την Γρανάδα για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Συνολικά ο Νορβηγός προπονητής πραγματοποίησε πέντε αλλαγές. Ο Κίκο πήρε τη θέση του τιμωρημένου με κάρτες Λέτσγιακς, ο Λανγκ αντικαθιστά τον Χούμποτσαν στο κέντρο της άμυνας, ο Παπουλής επανήλθε στην ενδεκάδα στη θέση του Τιάγκο, ενώ ο Βίτορ Γκόμες πήρε τη θέση του Κούσουλου.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Με πέντε αλλαγές και Μποτεάκ η ενδεκάδα του Μπεργκ!

Ο Κύπριος μέσος είναι βασικός και αναντικατάστατος από τις 22 Νοεμβρίου και τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Ακολούθησαν εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς ο δυναμικός διεθνής ποδοσφαιριστής να χάσει ούτε λεπτό. Άλλωστε, ο ίδιος ο Χένινγκ Μπεργκ χαρακτήρισε αρκετές φορές τον Κούσουλο ως «μηχανή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ