aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η μπάλα στα μέλη του Σωματείου

Ομόνοια: Η μπάλα στα μέλη του Σωματείου

Ήρθε ανήμερα του τελικού κυπέλλου στην Κύπρο ο Σταύρος Παπασταύρου και το ίδιο βράδυ πανηγύρισε το τρόπαιο. Τις αμέσως επόμενες ημέρες έδωσε έμφαση στις διαπραγματεύσεις με το Σωματείο για κατάληξη νέας συμφωνίας. Έγιναν αλλεπάλληλες συναντήσεις και μέσα από διάλογο προέκυψε η προφορική συμφωνία, για την οποία έκανε λόγο ο ίδιος την Κυριακή πριν το παιχνίδι της Ομόνοιας με την ΑΕΚ. Χθες επέστρεψε στη βάση του, στην Αμερική.

Η πιο πάνω εξέλιξη κρίνεται θετική, ωστόσο θα πρέπει να ενημερωθούν τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου, κάτι που έγινε σε χθεσινή συνεδρία και ακολούθως τα μέλη του Σωματείου. Θα κληθούν σύντομα σε Γενική Συνέλευση, να ενημερωθούν για τα όσα προφορικά συμφωνήθηκαν και αφορούν στο μέλλον της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας και να αποφασίσουν. Η μπάλα για την επόμενη μέρα στην Ομόνοια είναι στα δικά τους πόδια. Εφόσον τα μέλη ανάψουν πράσινο φως, τότε θα πέσουν οι υπογραφές σε συμβόλαιο που αφορά σε νέους όρους συνεργασίας Σωματείου και Εταιρείας.

Ανάμεσα σε άλλα, που θα αρχίσουν να υλοποιούνται, είναι η ανακαίνιση του «Ηλίας Πούλλος», αλλά και σε βάθος χρόνου η ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου. Επίσης, ένας από τους όρους που έθεσε η πλευρά του Σωματείου, είναι όπως η Ομόνοια συνεχίσει να διατηρεί υψηλό μπάτζετ, που θα της επιτρέπει να πρωταγωνιστεί και να διεκδικεί τίτλους.

«Καταλήξαμε σε προφορική συμφωνία, έχουμε βάλει κάτω ένα περίγραμμα των κύριων θέσεων. Θα παρουσιαστεί η συμφωνία στο Δ.Σ. του Σωματείου για να εγκριθεί ότι θα πάει προς ψήφιση στη Γενική Συνέλευση» είπε ο Μάριος Αργυρίδης. Και πρόσθεσε ο πρόεδρος του Σωματείου: «Είναι μια συμφωνία που είναι συμφέρουσα για το Σωματείο και υπολογίζω ότι θα εγκριθεί. Και από την άλλη δίνει την ευκαιρία στον κ. Παπασταύορου να ολοκληρώσει το όραμά του και να επενδύσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ