aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η… άτυπη μάχη στο «Ηλίας Πούλλος»

Ομόνοια: Η… άτυπη μάχη στο «Ηλίας Πούλλος»

Το έβδομό του γκολ στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ομόνοιας πέτυχε απέναντι στην ΑΕΛ ο Νταβίντ Ραμίρες. Ο Κοσταρικανός επιθετικός έφθασε τα επτά γκολ και… έπιασε τον Ζόρντι Γκόμεθ στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Ομόνοιας.

Ο 26χρονος επιθετικός παρουσιάζει μια σταθερότητα στο σκοράρισμα τις τελευταίες εβδομάδες αφού στα πρόσφατα τέσσερα ματς είδε δίχτυα στα τρία, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ. Πέτυχε τα τρία απέναντι στην ΑΕΛ, δύο στο ματς της 22ης αγωνιστικής και ένα προχθές. Το άλλο ήταν απέναντι στον Απόλλωνα. Δεν είδε δίχτυα την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, ματς το οποίο τελείωσε 0-0. Επτά γκολ για τον Ραμίρες, τα τρία απέναντι στην ομάδα της Λεμεσού.

Στα θετικά και το γκολ του Ντέρμπισαϊρ μετά από έξι μήνες. Ο Άγγλος θα αναμένει, πλέον, μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από τον προπονητή του, ώστε να του δοθεί ο χρόνος να δείξει την αξία του. Σαφώς και κάνει κακή σεζόν ο 32χρονος επιθετικός, όμως για να βρει ρυθμό χρειάζεται παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ